Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Późnego Gierka- dziennika remontowego

sys

Recommended Posts

• 3 weeks później...
No no, idziesz jak burza, jestem pod wrażeniem :lol: Myślę, ze plan domu doskonale obmyśliłeś i jest teraz bardzo funkcjonalny :D Dziwią mnie tylko niskie ceny mieszkań i domów w Pile, ale chyba nie tylko mnie, z tego co pisałeś, urzędnik też się dziwił :-? Czekam z niecierpliwością na dalsze fotki. Pozdrowionka :lol:

• 1 year później...

hej...remont w tym roku w kratkę ale dużo więcej jest zrobione nie mniej dużo brakuje...na oko około 50tys,... okazało się, że jak otworzyłem firmę to nie mogę dostać żadnego kredytu przez rok, więc tylko skromnie doinwestowywałem swą nieruchomość(choć jak wszystko podliczyłem to i tak nazbierało się paredziesiąt tysięcy)... w poniedziałek mam dostaać info ze swego Pekao w sprawie pożyczki, oraz na 9.00 jestem umówiony w Expanderze w Poznaniu....

Megana wielkie dzięki za odkurzenie mojego dziennika po takim czasie ! Zaczynam przeglądać fotki by zrobić aktualizacje ;)...Jeeeju to zaraz będzie półtorej roku :oops:

• 4 months później...

Żyję, żyję ...

...do zamieszkania na górze brakuje mi ok. 2 tyg pracy...doslownie kosmetyka i wkładanie mebli...powiedziałem sobie że jak usiąde w salonie, napije się kawki to zrobię dłuuugą relację retrospekcyjną z remontu ... dzięki za pamięć. wrzucę na szybko 3 zdjęcia zrobione dziś ;) (popatrz do mojego dziennika)

daj mi proszę jeszcze kilka dni a naapewno ruszę z relacją bo zrobiłem parę rzeczy którymi mogę się podzielić... PS. jutro przychodzą majstry i robią na tip-top elewację zewnętrzną ;) Pozdrawiam

Żyję, żyję ...

...do zamieszkania na górze brakuje mi ok. 2 tyg pracy...doslownie kosmetyka i wkładanie mebli...powiedziałem sobie że jak usiąde w salonie, napije się kawki to zrobię dłuuugą relację retrospekcyjną z remontu ... dzięki za pamięć. wrzucę na szybko 3 zdjęcia zrobione dziś ;) (popatrz do mojego dziennika)

daj mi proszę jeszcze kilka dni a naapewno ruszę z relacją bo zrobiłem parę rzeczy którymi mogę się podzielić... PS. jutro przychodzą majstry i robią na tip-top elewację zewnętrzną ;) Pozdrawiam

Hej, hej super Ci poszło, jestem miło zaskoczona.

Czekam na relacje i życzę Ci szybkiego nadejścia tej chwili, kiedy będziesz pił kawkę w salonie

Również nie mogę się doczekać, kiedy tak będziemy mieć :)

Pozdrawiamy serdecznie

• 3 months później...

Ciekawa jestem czy zaglądasz jeszcze do swojego dziennika :)

Mam pytanie, bardzo mi się podobają płytki, które masz na ścianie za kozunią, czy możesz napisać, co to są za płytki nazwa i producent??

Będę wdzięczna :)

Napisz, czy już mieszkacie tam, gdzie robione były zdjęcia :) :)

Pozdrawiam serdecznie

Małgośka

• 1 year później...
  • 4 months później...

Wklejam to co wpisałam w swoich komentarzach :)

Zajrzałam szybko do Twojego dziennika i .........................................super wygląda domek, specjalnie weszłam na początek dziennika, żeby przypomnieć sobie ten piękny różowy kolor. Teraz nie ma porównania jestem pod wrażeniem :)

Gratuluję :)