sys 30.07.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 05.08.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 22.08.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 pouczajaca historia z pania z banku zycze powodzenia w przerabianiu: jestem ciekawa efektu koncowego i powodzenia z nowego potomka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 22.08.2007 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 dokladnie tak było(pani w banku) ...radzę do samego końca nie zdradzać szczegółów, bo urzędnik też człowiek ...prace trwają , fotki się robią ... już niedługo ruszę znów z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 22.08.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No no, idziesz jak burza, jestem pod wrażeniem Myślę, ze plan domu doskonale obmyśliłeś i jest teraz bardzo funkcjonalny Dziwią mnie tylko niskie ceny mieszkań i domów w Pile, ale chyba nie tylko mnie, z tego co pisałeś, urzędnik też się dziwił Czekam z niecierpliwością na dalsze fotki. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.01.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 sys - jak tam remont? Dajesz radę? Maluch jest super:) dziewczynka też Małgoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 17.01.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 hej...remont w tym roku w kratkę ale dużo więcej jest zrobione nie mniej dużo brakuje...na oko około 50tys,... okazało się, że jak otworzyłem firmę to nie mogę dostać żadnego kredytu przez rok, więc tylko skromnie doinwestowywałem swą nieruchomość(choć jak wszystko podliczyłem to i tak nazbierało się paredziesiąt tysięcy)... w poniedziałek mam dostaać info ze swego Pekao w sprawie pożyczki, oraz na 9.00 jestem umówiony w Expanderze w Poznaniu.... Megana wielkie dzięki za odkurzenie mojego dziennika po takim czasie ! Zaczynam przeglądać fotki by zrobić aktualizacje ...Jeeeju to zaraz będzie półtorej roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Sys , żyjesz, jak tam Twój kredyt? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 24.05.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Żyję, żyję ... ...do zamieszkania na górze brakuje mi ok. 2 tyg pracy...doslownie kosmetyka i wkładanie mebli...powiedziałem sobie że jak usiąde w salonie, napije się kawki to zrobię dłuuugą relację retrospekcyjną z remontu ... dzięki za pamięć. wrzucę na szybko 3 zdjęcia zrobione dziś (popatrz do mojego dziennika) daj mi proszę jeszcze kilka dni a naapewno ruszę z relacją bo zrobiłem parę rzeczy którymi mogę się podzielić... PS. jutro przychodzą majstry i robią na tip-top elewację zewnętrzną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Żyję, żyję ... ...do zamieszkania na górze brakuje mi ok. 2 tyg pracy...doslownie kosmetyka i wkładanie mebli...powiedziałem sobie że jak usiąde w salonie, napije się kawki to zrobię dłuuugą relację retrospekcyjną z remontu ... dzięki za pamięć. wrzucę na szybko 3 zdjęcia zrobione dziś (popatrz do mojego dziennika) daj mi proszę jeszcze kilka dni a naapewno ruszę z relacją bo zrobiłem parę rzeczy którymi mogę się podzielić... PS. jutro przychodzą majstry i robią na tip-top elewację zewnętrzną Pozdrawiam Hej, hej super Ci poszło, jestem miło zaskoczona. Czekam na relacje i życzę Ci szybkiego nadejścia tej chwili, kiedy będziesz pił kawkę w salonie Również nie mogę się doczekać, kiedy tak będziemy mieć Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 http://images40.fotosik.pl/127/66a0a45e39223e00m.jpg centralne miejsce salonu...koza Ciekawa jestem czy zaglądasz jeszcze do swojego dziennika Mam pytanie, bardzo mi się podobają płytki, które masz na ścianie za kozunią, czy możesz napisać, co to są za płytki nazwa i producent?? Będę wdzięczna Napisz, czy już mieszkacie tam, gdzie robione były zdjęcia :) Pozdrawiam serdecznie Małgośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 25.09.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 na szybko wpisuje : Producent : STEGU model: Imperia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.09.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 na szybko wpisuje : Producent : STEGU model: Imperia pozdrawiam Wielkie dzięki, widzę, że na nic nie masz czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.10.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Cześć Zwierzaczku;) Co temat się wyczerpał? To że remont skończony nie zwalnia cię z obowiązku kontynuowania dziennika:) he, he.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 15.03.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 dziękuję za osobistą reprymendę już się poprawiłem... ...zastanawiam się czy opisywać wszystko dokładnie , czy nie...sam wiesz, że książkę można by napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.03.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Wklejam to co wpisałam w swoich komentarzach Zajrzałam szybko do Twojego dziennika i .........................................super wygląda domek, specjalnie weszłam na początek dziennika, żeby przypomnieć sobie ten piękny różowy kolor. Teraz nie ma porównania jestem pod wrażeniem Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.03.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 dziękuję za osobistą reprymendę już się poprawiłem... ...zastanawiam się czy opisywać wszystko dokładnie , czy nie...sam wiesz, że książkę można by napisać Książkę się lepiej czyta niż piszehttp://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts