wombaty2 30.11.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Dziękujemy za każdą nawet najmniejsza otuchę i życzymy powodzenia. Sporo cierpliwości wymaga budowa własnego domku. Budujecie sami, gospodarczo czy bierzecie firmę co stawia od A do Z? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiarek77 01.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 My również pozdrawiamy i bardzo dziękujemy za gościnę Zgrabny jest naprawdę zgrabny, a Wasze cenne uwagi pozwolą naszą wersję uzgrabnić jeszcze bardziej. Życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i wiele cierpliwości przy wykańczaniu zgrabnego I oczywiście czekamy na schody, a wcześniej zapraszamy na naszą nieskażoną dotąd budową działkę Pozdrawiamy A&G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 02.01.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dzieki dziekiwszystkiego najlepszego w Nowym Roku i dla Was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Hej Ponieważ przeczytałam, że macie kredyt w Polbanku i mieliście z nimi trochę problemów. Czy mogłabyś napisać teraz jak sytuacja wygląda. Czy w rezultacie jesteście zadowoleni z tego banku czy jednak nie. Czy dalej były takie problemy czy już poszło łatwiej. Będę bardzo wdięczna za twoje opinie i odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 09.03.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Teraz na razie jest OK. Do maja/czerwca musimy oddać budynek do użytku i wtedy będą ostatnie wymiany dokumentów z bankiem, a potem tylko spłacanie rat. I tak przez 35 lat co miesiąc. Gdyby nie ta przygoda z 3 transzą, to pewnie wszystko byłoby OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zaczynaliśmy budowy w 2007, a ja dopiero teraz trafiłam na Twój dziennik. Widzę, że też nie mieliście lekko, ale te przechery z Polbankiem to już przegięcie. Dziękuję w duchu, że wybraliśmy poczciwe PKO BP. O tym, że kontrolują czy coś budujemy, dowiedzieliśmy się dopiero wtedy, gdy znaleźliśmy pieczątkę bankową przed bramą Naprawdę producent drewnianych okien w środku lata nie zezwolił na tynkowanie i wylewki po założeniu okien Trchę to dziwne. Rozumiem, że w zimie lub jesienią, gdyby woda płyneła po oknach, ale latem nie ma żadnych przeciwskazań... Jak udało się naprawić uszkodzenie podłogówki??? Opisz to proszę bo to ciekawy temat. Mam nadzieję, że albo już mieszkacie albo już za chwilę przeprowadzka. Bardzo tego życzę!!! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 12.08.2009 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Podłogówka stale czeka na naprawę. Niedługo chcemy się z tym uporać. Nie mamy innego wyjścia, bo nie możemy zostać bez ogrzewania na zimę. A mieszka nam się wybornie Choć prowizorka wszędzie w stopniu zaawansowanym, ale własny dach nad głową daje wiele radości. Teraz jak raty pełne już wiszą nad głową kolejne prace wykończeniowe będą realizowane z oszczędności. A z tymi wiadomo krucho. Jakoś damy radę. Nie musimy mieć wszystkiego na raz Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 20.10.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Hejka Juz mieszkasz w swoim domu - podziel się swoim doświadczeniem : co byś zrobil inaczej, z czego byś zrezygnował a co na pewno jeszcze zrobił w swoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 17.04.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam Właśnie zabieram sie za budowę zgrabnego V i szukam informacji tym projekcie. Mam do Pana prośbę : czy nie pokusił by sie Pan o małe podsumowanie budowy ? głównie chodzi o koszta SSO SSZ i wykończenie ( jeśli nie na forum to może na maila [email protected] ) i parę pyta: czy w projekcie były jakieś błędy? czy wprowadził Pan jakieś zmiany ? ( ja myślę o zwiększeniu zadaszenia nad tarasem do około 3.5x7 i przeniesienie kotłowni na tył garażu oczywiście z kominem ) jakich materiałów użył Pan do budowy? I może jakieś rady dla przyszłych inwestorów z góry dziękuje z odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawjan 16.01.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witamy serdecznie, Właśnie znaleźliśmy wasz dziennik z budowy Zgrabnego. Gratulujemy zakończenia budowy.My dopiero "zaczynamy" budowę (czyt. mamy działkę i ruszamy załatwiać pozwolenie na budowę). Z tego co napisaliście o drzewku z Wojsławic wywnioskowaliśmy, że może pobudowaliście się na Dolnym Śląsku. Jeśli tak by było to może zgodzilibyście się na odwiedziny i obejrzenie stojącego Zgrabnego? Nie ma to jak zobaczyć na własne oczy i porozmawiać osobiście z ludźmi, którzy już przeszli przez budowę. Będziemy wdzięczni za odpowiedź.PozdrawiamyBiP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts