roszki8 31.07.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Proszę, pomóżcie mi : jakie są kolejności załatwiania spraw formalnych przy budowie domu. Posiadam już wypis i wyrys z gminy, a nie wiem, co dalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 31.07.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=16256i drobne uzupełnieniejak jest miejscowy plan zagospodarowania przestrzennego to nie trzeba decyzji o warunkach zabudowy projekt budowlany nie musi być dołączony do wniosku o wz, ale wniosek powinien być wypełniony "z głową" bo na podstawie decyzji wz (wydaje gmina) będzie wydane pozwolenie na budowę (wydaje starostwo) ja do tej listy dołączyłabym na początek dokładne sprawdzenie ustaleń planu zp i studium gminy, żeby się nie wpakować w jakieś niemiłe przyszłe sąsiedztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszki8 31.07.2007 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 dzięki dusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 31.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 podziękowania nie dla mnie dla Bartt za kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts