steffania 31.07.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 W tym roku nie planuje jeszcze remontu mieszkania, chcialabym jednak odświeżyć sufit . Jaka farbę użyć żeby nie odpadała z takiego sufitu? Pytałam w OBI ale tam nikt nie potrafił mi odpowiedzieć. Czekam na rady - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 02.08.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 jeżeli chodzi Ci o kasetony styropianowe to ja malaowałam emulsją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 20.08.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 a ja postanowilam zerwac kasetony - to juz nie jest atrakcyjne i troche niemodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts