YreQ 31.07.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Wycenę ocieplenia dachu - czyli wełna + stelaże+ regipsy+ szpachlowanie+malowanie na gotowo - dostałam jakiś czas temu za mkw -40 zł. Zamierzam zaktualizować ceny - więc jak jesteście w tym temacie bliżej niż ja - to napiszcie w jakich granicach kwotowych mam się na razie podczas rozmów poruszać i nie dostać zawału serca. Po rozmowach z jeszcze 2 ekipami dam znać na jaką cenę się umówiłam Dla jasności firma budująca domek - dach robi bez ocieplenia - ale jak będą mieli czas, żeby "dokończyć" to chciałabym być przygotowana na jakąś WIELKOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 31.07.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 cztery dychy to jeszcze do przyjecia, choc nadal mozna znalezc ekipe za np. 35zl (roznie to w roznych regionach bywa). PSdoprecyzuj tylko, czy szpachlowany ma byc cala powierzchnia plyt, czy jedynie laczenia. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.07.2007 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ja ich zrozumiałam , że łączenia - ale mogę być w błędzie, bo to tak jak z analizą wiersza " co poeta miał na myśli". Dzisiaj wieczorem do nich zadzwonię i dopytam o to.Jeszcze "fachowo" - czyli co powinno i jak być zrobione - do tego tematu się nie przygotowałam, dopiero czytam i podpytuję, żeby wiedzieć jak z FACHOWCAMI rozmawiać. Twoje wskazówki będą dla mnie cenne, także wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts