Gość henrykowy 14.07.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Czy ktos z Was wie jakie przepisy umozliwia mi uzyskanie czesciowego zwrotu kosztow za wymiane okien od spoldzielni mieszk. Wiem ze sa jakies przepisy regulujace te sprawe, ale gdzie ich szukac? Chodzi mi o kwestie halasu z ulicy.pozdrhenrykowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 14.07.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Nigdy nie mieszkałem w mieszkaniu spłdzielczym dlatego też zasadniczy temat Twojego pytania jest mi raczej obcy. Chciałem tylko zwrócic uwage na coś co się często zapomina. Jeśli uzyskasz już zwrot, nawet po kilku latach (znajoma okna wymieniła w 2001 r zwrot części kosztów uzyska w roku przyszłym) to powinno się to uwzględnić w PIT - D. Oczywiście jeśli wogóle ten wydatek był odliczony od podatku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts