adamaria 29.11.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Może by tak odświeżyć temat przed końcem roku? Czy coś u kogoś sie zmienilo, bo mnie normalnie ręce opadają jeśli chodzi o szukanie normalnego faceta. Powoli tracę nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 29.11.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Może by tak odświeżyć temat przed końcem roku? Czy coś u kogoś sie zmienilo, bo mnie normalnie ręce opadają jeśli chodzi o szukanie normalnego faceta. Powoli tracę nadzieję eeee, no co Ty?! Boże Narodzenie coraz bliżej . To co z tym castingiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 29.11.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 pół roku temu byłam na ślubie koleżanki -oboje mają po 37 lat, byli ze soba półtora roku- to ich pierwsze małżeństwa. Mam kilka wspaniałych koleżanek, jeszcze, albo już wolnych po 30 właśnie. No to jesli są takie babki, to przeciez i faceci powinni gdzies być ?!?!?! Trzymam mocno kciuki (sama zaręczona w swoje 30 urodziny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 29.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 podobno faceci po trzydziestce są jak toalety miejskie- albo zajęty albo zas.any z doświadczenia jednak wiem że to nieprawda znam paru sensownych czekających na tą jedyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizon301 29.11.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 tak się zastanawiam i tracę nadzieję....nie to, żebym jakoś biadoliła, bo sama się rozwiodłam=zrezygnowałam z męża ( aprzystojny był, oj tak,tak), ale nie bez powodu... i tak sobie myslę czy istnieje jeszcze cień szansy, że znajdę sobie sensownego=normalnego partnera, niekoniecznie meża (już bym tego nie chciała), aaa najwazniejsze: mam dziecko, wiec szanse jeszcze spadają ... napiszcie co o tym sądzicie, a może Wasze znajome/mi, byli w podobnej sytuacji ??? eee... jakoś tak za oknem buro, w pracy troszkę luzu, a na działkę do nowego domku nie mam z kim pojechać i stąd te moje przemyslenia-marudzenia... A ja właśnie taką sobie znalazłem... I jest nam super. Jakie szanse Ci spadają? Niech spadają faceci którzy nie akceptują dzieciaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamaria 30.11.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 podobno faceci po trzydziestce są jak toalety miejskie- albo zajęty albo zas.any Szanowna matko dyrektorko dzieki tobie oplułam monitor I od razu dzień się lepiej zaczyna. Właśnie, właśnie święta się zbliżają, miał być jakiś casting i co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.11.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 mnie dorwała moja połowica już po trzydziestce. a chciałem zostać niezależnym . "miałem kiedyś wielki plan..." a taki gryfny kawaler ze mnie był . i co mi przyszło na stare lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 30.11.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 tak się zastanawiam i tracę nadzieję....nie to, żebym jakoś biadoliła, bo sama się rozwiodłam=zrezygnowałam z męża ( aprzystojny był, oj tak,tak), ale nie bez powodu... i tak sobie myslę czy istnieje jeszcze cień szansy, że znajdę sobie sensownego=normalnego partnera, niekoniecznie meża (już bym tego nie chciała), aaa najwazniejsze: mam dziecko, wiec szanse jeszcze spadają ... napiszcie co o tym sądzicie, a może Wasze znajome/mi, byli w podobnej sytuacji ??? eee... jakoś tak za oknem buro, w pracy troszkę luzu, a na działkę do nowego domku nie mam z kim pojechać i stąd te moje przemyslenia-marudzenia... Pzd, AniaBedzie ciezko,ja juz jestem zajety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 30.11.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Po trzydziestce to już marne szanse. Jak facet jeszcze fabrycznie nowy, to pewnie ma wady ukryte (a czasem nawet całkiem jawne) Jak z drugiej ręki, to po przejściach i nawet remont generalny może nie pomóc. Nie mówię, że to niemożliwe, ale trzeba dobrze przebierać. Chyba że gustujesz w małolatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.11.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Po trzydziestce to już marne szanse. Jak facet jeszcze fabrycznie nowy, to pewnie ma wady ukryte (a czasem nawet całkiem jawne) Jak z drugiej ręki, to po przejściach i nawet remont generalny może nie pomóc. Nie mówię, że to niemożliwe, ale trzeba dobrze przebierać. Chyba że gustujesz w małolatach Bo trzeba porządnie wyszorować przed nastepną sprzedażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.11.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Kochani forumowicze! A co jeśli ten sensowny facet po 30- tce jest już żonaty! to trzeba chyba odpuścić........... na pewno trzeba odpuscić... prawie trzeba odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 30.11.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Nie abym swoje komplexy leczyl ..... ale sam majac te trzydziesci pare late oceniam to tak: pomimo liczebnej przewagi płci pięknej nad brzydka kobiety w tym wieku szukajac facetow maja ogromnie wygorowane wymagania.Musi byc wysoki, przystojny i koniecznie brunet.Tymczasem tacy panowie podobnie jak szczupłe blondynki sa towarem chodliwym i stan cywilny zwykle zmieniaja przed 20-tka.Biorac pod uwage, ze wiecej panow popełnia samobojstwa, idzie do zakonu lub ląduje w wariatkowie, łysieje, woli mieszkac z matka i kotem to ......Fakt posiadania przez kobiete dziecka w zaden sposob nie utrudnia jej znalezienia faceta. Nawet taka partnerka z juz odchowanym dzieckiem moze byc plusem bo facet leniwi z natury nie bedzie musial bawic sie w pieluchu a potrzeby prokreacyjne kobiety sa juz zaspokojone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.11.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Nie abym swoje komplexy leczyl ..... ale sam majac te trzydziesci pare late oceniam to tak: pomimo liczebnej przewagi płci pięknej nad brzydka kobiety w tym wieku szukajac facetow maja ogromnie wygorowane wymagania. Musi byc wysoki, przystojny i koniecznie brunet. Tymczasem tacy panowie podobnie jak szczupłe blondynki sa towarem chodliwym i stan cywilny zwykle zmieniaja przed 20-tka. Biorac pod uwage, ze wiecej panow popełnia samobojstwa, idzie do zakonu lub ląduje w wariatkowie, łysieje, woli mieszkac z matka i kotem to ...... Fakt posiadania przez kobiete dziecka w zaden sposob nie utrudnia jej znalezienia faceta. Nawet taka partnerka z juz odchowanym dzieckiem moze byc plusem bo facet leniwi z natury nie bedzie musial bawic sie w pieluchu a potrzeby prokreacyjne kobiety sa juz zaspokojone. fakt dziecko odchowane i peluchy mu odejdą, ale minie go cała "ceremonia " przy montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 30.11.2007 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 O proszę mój wątek znów się pojawił i jakiś taki zimowo-świateczny Wszystkim wspierającym serdecznie dziękuję Sensownym-zajętym co mi sie tu reklamujo=gratuluję i oczywiście zazdroszczę połowicom (a co mi tam , a tak na marginesie, zmiana pracy tak mi daje w kość, że nie mam czasu nawet pomyśleć o facecie, a co dopiero poszukać Ściskam Kochani Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 30.11.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ....ale jakby się tak przypadkiem napatoczył (ten sensowny rzecz jasna) to psem nie poszczuję... A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 30.11.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 O proszę mój wątek znów się pojawił i jakiś taki zimowo-świateczny Wszystkim wspierającym serdecznie dziękuję Sensownym-zajętym co mi sie tu reklamujo=gratuluję i oczywiście zazdroszczę połowicom (a co mi tam , a tak na marginesie, zmiana pracy tak mi daje w kość, że nie mam czasu nawet pomyśleć o facecie, a co dopiero poszukać Ściskam Kochani Anka hm, chce faceta ale niema dla niego czasu , to po co ci on - nie wystarczy praca ???? A tak do tematu tym senswnym szybko zwierzyna się do upolowania podsuwa . Troszkę szowinistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 30.11.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 cóż, za kilkanaście lat możeta mnie brać, foczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.11.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 cóż, za kilkanaście lat możeta mnie brać, foczki ... pfff.... ale oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.12.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Po trzydziestce to już marne szanse. Jak facet jeszcze fabrycznie nowy, to pewnie ma wady ukryte (a czasem nawet całkiem jawne) Jak z drugiej ręki, to po przejściach i nawet remont generalny może nie pomóc. Nie mówię, że to niemożliwe, ale trzeba dobrze przebierać. Chyba że gustujesz w małolatach Zawsze można sprowadzić coś z zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.12.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 cóż, za kilkanaście lat możeta mnie brać, foczki ... pfff.... ale oferta będę refurbished tak dobrze, że nawet Mami nie pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts