rrmi 17.08.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kurcze i co ja mam Go teraz rozmnozyc??? Poczekajcie chwile , bo dopiero na Boze Narodzenie przyleci do Polski. Moze jakas lapowke wezme? Kto da wiecej za kawalera? Swatce oczywiscie ps.Sluchajcie ja bym Go naprawde ozenila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamaria 17.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 A pewna jesteś, że on tego też chce???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 A pewna jesteś, że on tego też chce????Chce , chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.08.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dla ustalenia uwagi, wyszłam za mąż mając 39 lat. No to tylko pogratulować! Samemu łyso.A tak nowe wyzwania,(dzieci?),itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamaria 18.08.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Kurcze i co ja mam Go teraz rozmnozyc??? Poczekajcie chwile , bo dopiero na Boze Narodzenie przyleci do Polski. Moze jakas lapowke wezme? Kto da wiecej za kawalera? Swatce oczywiscie ps.Sluchajcie ja bym Go naprawde ozenila No to czekamy do Bożego Narodzenia (kurcze trochę długo). A w międzyczasie może jakiś casting przeprowadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Moze ja Cie z naszym przyjacielem zapoznac powinnam? Po 30 , nieglupi, dobrze zarabia . I co najwazniejsze wciaz kawaler. To jak? Tak bym chciala Go ozenic Ja też chcę!!! no to już była by bigamia.... na razie niedopuszczalne u nas... no chyba, ze zawody zrobicie na ciągniecie się za warkoczyki i która wygra - jej chłop... no chyba ze chłop sam cos będzie miał do powiedzenia na ten temat.., bo sumie miał by prawo.., trochę jakby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 A w międzyczasie może jakiś casting przeprowadzisz? No moge Powiedzialam Mu na gg , ze szukam panny na wydaniu . Ucieszyl sie i powiedzial , ze mnie nie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No a fotki, czy to tak na slepego sie zalatwia? Jakby nie bylo, potem sie na tego kogos patrzy cale zycie. mozecie w gebach powklejac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No a fotki, czy to tak na slepego sie zalatwia? Jakby nie bylo, potem sie na tego kogos patrzy cale zycie. mozecie w gebach powklejac. Zasadniczo to ja tylko nadraje Potem mlodzi niech sie sami ogladaja Ale geby mozna popatrzec , czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.08.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Powiedzialam Mu na gg , ze szukam panny na wydaniu a Baran może być...? /i nie panna już / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 a Baran może być...? /i nie panna już / No moja droga , daj szanse innym, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 18.08.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 ooo casting się szykuje a są jakieś szczególne wymagania, bo jeśli nie to może i ja się zapiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.08.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Jasne że można Ja na ten przykłąd lubie starsze Koneser! Albo nekromanta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.08.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 no to już była by bigamia.... na razie niedopuszczalne u nas... no chyba, ze zawody zrobicie na ciągniecie się za warkoczyki i która wygra - jej chłop... no chyba ze chłop sam cos będzie miał do powiedzenia na ten temat.., bo sumie miał by prawo.., trochę jakby... Jest zyciowa kara za bigamie: dwie tesciowe. Byl tu do niedawna taki jeden Bystry, ale zatwardzialy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 20.08.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Tak się zastanawiam czy w wątku michall.m powinnam się wypowiadać, bo poprzednio zostałam chyba nie zrozumiana i niezbyt przyjemnie przez Anię podsumowana.Jednak zaryzykuję, bo wypowiedź jest właściwie jednoznaczna.Koleżanka po 30 wyszła za mąż, bo uznała, że najwyższa pora. Po 5 latach urodziła synka, po 7 zaczęło się psuć, a 9 rocznicy ślubu już nie było.Teraz jest odważniejsza, wie, że musi radzić sobie sama. Częściej się uśmiecha, nie stroni od znajomych, dzwoni po nianię dla Wiktorka i już jest na imprezie. Ty Aniu masz za sobą rozstanie w okolicach 30, moja koleżanka grubo po. Nie ma więc żadnego znaczenia nasz wiek, ani dla złączenia się z drugą osobą, ani niestety dla rozstań.Niesie to jednak mimo wszystko optymizm i nadzieję, że zawsze możesz spotkać właśnie "tego jedynego". Wyrzucając śmieci, opalając się na plaży, idąc z dzieckiem na spacer czy odwiedzając znajomych. Wystarczy tylko być w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie.Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Michall.m, to ja trochę na wesoło Moja koleżanka - osoba samotna (rozwiedziona), jak tylko gadamy o współmałżonkach, mówi tak: "wszyscy się posuwają, a mnie tylko czas posuwa" Ale cały czas ma nadzieję na znalezienie drugiej połówki. Spotyka się z różnymi facetami, ale żaden z nich to nie ten. Niedawno rozbawiła ją taka propozycja: wracając z kawiarnianego spoytkania, znajomy jej mówi: - "wiesz mam butelkę czerwonego wina w domu, co Ty na to ?" Ona: - nic. I tak jednym krótkim słowem zakończyła kawaiarniane spotkania z gościem od wina - ten chyba też nie był tym dla niej. I bardziej serio. Ta sama koleżanka twierdzi - nic na siłę, miłość przychodzi sama i to całkiem nieoczekiwanie - czego Tobie serdecznie życzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.08.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 w tym wieku sensowni faceci maja już .....żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.08.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ta sama koleżanka twierdzi - nic na siłę, miłość przychodzi sama i to całkiem nieoczekiwanie - czego Tobie serdecznie życzę. czyli, jak mawiał znany satyryk (za pewnym bacą) - miłość i sracka przychodzą znienacka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 22.08.2007 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 w tym wieku sensowni faceci maja już .....żony i kochanki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 w tym wieku sensowni faceci maja już .....żony i kochanki.... No kiedys trzeba się w końcu ustabilizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts