jkrzyz 01.12.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 A właśnie, czy istnieje jakaś sensowna definicja sensownego faceta? Bo może się okazać, że dyskusja jest na temat istoty mitycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.12.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 jestem akademickim/klinicznym przypadkiemdo wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 01.12.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 jestem akademickim/klinicznym przypadkiem do wyboru do koloru Trzeba Cię będzie wsadzić do gablotki żeby zachować wzorzec ideału dla potomnych Do tego zamknąć w Fort Knox, żeby Cię jakaś zdesperowana połowica nie porwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.12.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 mój model dawno już jest zdeponowany w Sčvresmusialem to zrobić dla wlasnego bezpieczeństwamoje białko też jest zabezpieczone na wypadek upadku ludzkiej cywilizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 01.12.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 A właśnie, czy istnieje jakaś sensowna definicja sensownego faceta? Bo może się okazać, że dyskusja jest na temat istoty mitycznej Hmmm, wiem ...jestem istotą mityczną. Tylko mnie troche głowa boli po "Andrzejkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 01.12.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 mój model dawno już jest zdeponowany w Sčvres musialem to zrobić dla wlasnego bezpieczeństwa moje białko też jest zabezpieczone na wypadek upadku ludzkiej cywilizacji Jest nawet taka jednostka, bar. Nie wiem tylko, jaki związek ma ciśnienie w oponach z ideałem faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 02.12.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 wszys Robicie sobie jakzwykle jaja!1 A ja tymrazem na powaznie;Swokja wielka milosc i kobiete ktorej szukalem cale zycie poznalem majac 55l i zapewniaw Was `ze niejest wybrakowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 02.12.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ja w sprawie tytułu wontka: a ile więcej ponad 30 może mieć potencjalny..........? bo chciałbym wiedzieć, czy mogę mieć cień szansy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 03.12.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Ja w sprawie tytułu wontka: a ile więcej ponad 30 może mieć potencjalny..........? bo chciałbym wiedzieć, czy mogę mieć cień szansy Nie martw się wiekiem jest nas tu tyle że z pewnością się Toba zaopiekuejmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 03.12.2007 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Ja w sprawie tytułu wontka: a ile więcej ponad 30 może mieć potencjalny..........? bo chciałbym wiedzieć, czy mogę mieć cień szansy lakk, jak w perspektywie przewidujesz moje odwiedziny w Twoim Krakowie to możesz mieć nawet 130, czego się nie robi dla Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamaria 03.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 A ja jestem z Krakowa! Ha, ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.03.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Jak tam poszukiwania ? Na Twoim miejscu - to tak koło 50 -tki bym sie za 2-połową oglądał ...teraz bym się dobrze bawił i od czasu do czasu dobrze pocieszył .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 08.03.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ja dzisiaj zamierzam się zająć na poważnie poszukiwaniem mojej drugiej połówki. Jedną wypiłem w ostanie wichury a druga gdzieś mi się zapodziała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.03.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ja dzisiaj zamierzam się zająć na poważnie poszukiwaniem mojej drugiej połówki. Jedną wypiłem w ostanie wichury a druga gdzieś mi się zapodziała..... Kurna, następny dostał 2 kulki i znów jedną zepsuł a drugą zgubił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 08.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Już znalazłem, no to Wesołych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika_7 05.07.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 odświeżam temat ciekawe czy autorce się udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 06.07.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 i co z tym przyjacielem rrmi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.07.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 rrmi ma wielu przyjaciół )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 24.07.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Temat fajny i sam miałem taki zakładać , bo zaczynam się bać czasem o moją przyszłość. To znaczy na razie jest wszystko cacy . Szykuje się pomału i nieśmiało do budowy domu ale tak dziwnie się czuje , aby budować dom tylko dla siebie. Potem trzeba będzie wracać do pustego domu....Po wybudowaniu tego domu to dojdzie jeszcze jeden aspekt , który może niektórych śmieszyć. Trzeba będzie patrzyć czy potencjalna kandydatka nie leci na dom a nie na mnie. Teoretycznie mam jeszcze masę czasu na posiadanie żony ( jestem jeszcze przed 30 ale już niewiele brakuje mi) , ale w moim wieku moi rodzice mieli potomka w postaci mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 24.07.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Bierz się w takim razie za robotę i szukaj kandydatki. Jak przeżyje z Tobą budowę domu to chyba już nic jej nie zniechęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts