stasiekgośka 28.09.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 wcale nie wątpię że barakudy tak mają. To może kawka? Albo herbatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 28.09.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 widzisz, nie zawsze. na mnie np nigdy nie działał wysportowany lasek (r m) w mercu. A potrafil zauroczyć największy brzydal, gruby i rudy - byleby inteligentny, dowcipny, oczytany, błyskotliwy. Jednym slowem umysł. Ciało, forsa gdzieś wtedy znika Jasne masz rację ,przecież są wyjątki o których zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 28.09.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 wcale nie wątpię że barakudy tak mają. To może kawka? Albo herbatka? - Bardzo mi przykro , ale jestem mezatka czyli zajeta :) Barakudy przy swoim kolosalnym powodzeniu, w stanie wolnym wystepuja rzadko . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 29.09.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 wiedziałem , ale zawsze warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.09.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Stasiek, może załóż wątek pod tytułem "biuro matrymonialne" Co Ci szkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts