Savik 31.07.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam ludziska Szukam opinii, rad, wskazówek...od osób, które wybrały ten projekt i byłyby uprzejme pogadać ze mną na jego temat. Interesuje mnie wszystko, jak zaadoptowaliście projekt, jakie wybraliście materiały na budowę, jak przebiegały prace... Po stokroć dzięki za każdą odpowiedź A tutaj link do projektu: http://www.studioarcis.pl/opis.php?id=139 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tozarek 13.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam , właśnie zamierzam kupić projekt tego domu AD-63 , jestem ciekaw czy udało ci się go wybudować i jakie masz z nim doświadczenia ? .Napisz parę zdań . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 21.11.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Domek postawiony My trochę zmodyfikowalismy ten projekt poprzez przsunięcie ściany domu tak, żeby była na równo ze ścianą garażu. Innych modyfikacji nie robiliśmy - z perspektywy czasu jestem zadowolony, że wybraliśmy właśnie ten projekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts