redmayka 31.07.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 mam mieszkanie w starym budownictwie, chce przestawic sciane dzialowa z cegiel miedzy dwoma pokojami,no i mam pytanie: jak to zrobic zeby nie bylo trzeba zrywac podlog w obu pokojach?? martwie sie, ze zerwanie starych podlog moze odslonic cos, czego raczej nie chcialabym widziec...czyli narazi na dodatkowe, raczej spore koszty. no i tak sie zastanawiam czy nie daloby sie jakos postawic tej sciany na juz istnejacych belkach?? a moze postawic scianke z plyt regipsowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 31.07.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Jeśli podłoga (strop) jest z belek drewnianych to ja bym sobie odpuścił ściankę w nowym miejscu. Jak dla mnie jedyne co wchodzi w rachubę to ścianka z G-K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts