Zochna 31.07.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 mysle mysle i nic mi nie wychodzi ( chyba zajme sie praca fizyczna ) krotki slogan reklamowy majacy odzwierciedlac angielskie : "a competitive advantage" thank you from the mountain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Chyba musisz do mojego Dziecka zadzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 31.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Bez kontekstu (chodzi o osoby, czy rzeczy, czy ...) troche trudno, wiec moze na rozne okazje: plus dodatni siedmiomilowe buty w twoim rozmiarze niech ida po twoich sladach badz o krok przed konkurencja badz kroliczkiem, niech cie gonia copyright © Gorath 2007 jakby cos wyszlo, to prosze o czesc zyskow. Dostawa na terenie 3miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.07.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Po co masz jechać gdzieś indziej i dać się oszukać ?Przyjedz do nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Po co masz jechać gdzieś indziej i dać się oszukać ? Przyjedz do nas! Selek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.07.2007 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 rrmi - ja nie wiem czy Synek bylby uszczesliwiony, ze starsza ciocia do niego wydzwania Gorath - jestem pod wrazeniem ujmuje mnie szczegolnie plus dodatni , buty siedmiomilowe i kroliczek wlasciwie slady tez mnie ujmuja Haslo dotyczy uslug logistycznych . Dziekuje za wepchniecie mnie na dobre tory, jak cos poskladam to oczywiscie prawa autorskie do podzialu Selimm dobre ( bo takie polskie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Zochna 7milowe buty sa the best a na drugim miejscu (IMHO) plasuje sie króliczek ale i slady sa tez extra Gorath chapeau bas !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.07.2007 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 no nie ? 7milowe nawet sie w kontekst wpisuja, po drobnych przerobkach ps.co to IMHO ? dawno juz chcialam zapytac,ale jakos smialosci nie mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 imho = In My Humble Opinion → moim skromnym zdaniem ps. 7 milowe strrrrrrasznie mi sie podobaja ale sa chyba najbardziej abstrakcyjne - (w sumie krócliczek tez lekko abstrakcyjny bo zdaje sie ze nawiazujacy do slow piosenki czy tam powiedzonka ) te "slady" chyba najbardziej łopatologiczne, co oczywiscie nie umniejsza ich zrecznosci i trafnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.07.2007 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 dzieki zielonooka a ja w strone Insytutu Meteorologii kombinowalam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 dzieki zielonooka a ja w strone Insytutu Meteorologii kombinowalam .. pamietam ze calkiem nie dawno temu zachodzilam w glowe co u licha znacza te cholerne skroty (oprocz imho) to jeszcze bylo o ile pamietam rotfl ( Rolling On The Floor Laughing (tarzać się po podłodze ze śmiechu) nt ( no text ) , plus pewnie jakies inne. Teraz wlasciwie wstawiam je w zdania pisane na forum nawet tego nie zauwazajac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 31.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ciesze sie, ze hasla sie przyjmuja. Tak mi jakos wyszlo.. Duma mnie rozpiera Zochna z tymi plusami dodatnimi, to musisz czesc zyskow odstapic naszemu sasiadowi z Polanek Jak o logistyce, to proponuje: martwimy sie za ciebie ustawimy cie na caly biznes robimy porzadek takze w damskich torebkach (moj faworyt obok 7milowych butow ) Uklad to My. System to My. Z nami nudno i przewidywalnie do bolu Coraz bardziej mi sie to copywriterowanie podoba.... Gorath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts