Paweł Czernecki 16.08.2007 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Taki mi jeszcze przyszedł pomysł do głowy. Użyłem tu takiej okrągłej wanny z Koła. http://www.kolo.com.pl/rysunki/wanny/owalne/XWL0465/XWL0465.jpg http://czerni.w.interia.pl/dom/lazienka_gora9.JPG Dośc ciekawie wychodzi wtedy ta półokrągła ścianka w prysznicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 17.08.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 tez fajnie to wygląda ale poprzedni projet bardziej mi sie podobał... ta wanna jest super... ale chyba musialaby miec więcej miejsca, żeby jej ksztalt odpowiednio wyeksponować bardzo ładna wanna, podoba mi się, droga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 17.08.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Co do ceny to nie jakiś kosmos. Cena katalogowa to 2200netto. Jak by znalazł gdzieś rabat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojaxdotka 17.08.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Co do ceny to nie jakiś kosmos. Cena katalogowa to 2200netto. Jak by znalazł gdzieś rabat ... Większy kosmos może wyjść z ceną ścianki w takim kształcie...Tzn. nie tyle chodzi o kształt, tylko ilość elementów. Trzeba dobrze przemyśleć połączenie wanna-ścianka. Albo zrobić odstęp, który umożliwi mycie, albo postawić ściankę na obudowie (murowanej) i to chyba jest najlepsze rozwiązanie, albo idealnie dopasować kształt obudowy do kształtu ścianki i dobrze zabezpieczyć połaczenie między nimi. Szparka w tym miejscy spowoduje, że będzie się zbierał kurz-brud i będzie wyglądać po pewnym czasie "niefajnie" Trzeba chyba też zaplanować umieszczenie rewizji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 17.08.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 cena rzeczywiście nie jest kosmiczna coraz bardziej podoba mi sie ta wanienka, tylko u mnie w lazience tez będzie latwiej zmieścic prostokątną, ewentualnie narożną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts