Capricorn 31.07.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 trzymam, trzymam! Good luck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.07.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 zielonoooka ty się chyba za dużo filmów naoglądałaś i wszędzie spisek dziejowy węszysz? walę mocno... i kciuki trzymam coby jednak DZIEKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.07.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Niech mnie ktos walnie w leb zebym przestala Stuk puk Pij spokojnie to winko , będzie dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.08.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Czy te kciuki jeszcze potrzebne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.08.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 TAK!!!!!!!!! Zwlaszcza o 13.00 (nomen omen) O 13 bedzie wszystko klepniete (lub nie ) ostatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.08.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 TAK!!!!!!!!! Zwlaszcza o 13.00 (nomen omen) O 13 bedzie wszystko klepniete (lub nie ) ostatecznie. żartowałam jasne, że już trzymam zaciskam ile sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 01.08.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Powodzenia, wiem jak to jest bo też szukam, i szukam, i szukam i tak już roczek przeleciał ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 01.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 łomatko jakie emocje..., az mam wypieki (przypomniałay mi się moje boje o działkę) ja też mocno trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUSI BYĆ DOBRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.08.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 dzieki, kochani jestescie DO GODZINY 0 POZOZOSTAŁO : 1 GODZINA I 48 MINUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 01.08.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 nawet nie wiesz zielona jak ja cię rozumiem... - pare takich okazji przeszło mi koło nosa...nadal mam nadzeję na jedną działeczkę - na południowymn stoku - z dzikim sadem, starodrzewiem i widokiem na zakole rzeki...a dziad jeden kapustę tam zbiera (potem ją kisi) a domek na tej jego działce odwiedzają żule i bezdomni...dom jest z cegły (dobrej jeszcze - sprawdzałam) ale niszczeje z roku na rok...dziad ma argumenty: nie - bo nie...i dalej kisi (regionalny potentat kiszonek)...proza życia - a tyle szczęścia mogłoby się tam zadomowić... więc Tobie też życze zadomowienia i mocno ściskam całe łapki, oburącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 01.08.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 To musi być dobry znak - ja dziś o 13 mam wizytę u notariusza. Wykupuję moje spółdzielcze mieszkanie, które w stu procentach sfinansowałem 6 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 01.08.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Zielona trzymam kciuki do tej 13. Joan ty też nie masz jeszcze domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.08.2007 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ZOSTALA 1 GODZINA (za jakies 30 min. koncze "nadawanie" i jade ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.08.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 w dalszym ciagu usuwam nadmiar sliny tfu, tffu .....sorry , ze miedzy zebami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.08.2007 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 w dalszym ciagu usuwam nadmiar sliny tfu, tffu .....sorry , ze miedzy zebami Plucie przez lewe ramie tez wskazane !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 w dalszym ciagu usuwam nadmiar sliny tfu, tffu .....sorry , ze miedzy zebami Plucie przez lewe ramie tez wskazane !!! :) Ty zamiast tu siedzieć gotuj się przed lustrem co by w razie czego umożliwić obiektywną ocenę sytuacji sprzedającemu no i się nie spóźnić To ja tez trzy razy przez lewe i jeszcze raz do koła , tak na wszelki wypadek Jeszcze mały kopniaczek i......na pewno się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 01.08.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 trzymamy kciuki..!! może ktoś za nas te je potrzyma później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.08.2007 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ja tak tu sie "szykuje" i "robie na bostwo " a tu na forum (bo usiedziec nie moge ) no nic - zbieram sie licze na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.08.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 trzymamy sie dzielnie slinimy na maxa czekamy na wiadomosc trzeba bedzie uzupelnic plyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 trzymamy sie dzielnie slinimy na maxa czekamy na wiadomosc trzeba bedzie uzupelnic plyny O to to , nalać tej Pani , dobrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts