Anila 14.07.2003 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Czy ktoś się orientuje, czy dozowlone jest sytuowanie śmietnika sklepowego bezpośrednio przy płocie posesji ? Gdzie powinnam "uderzyć", aby go zlikwidować (chyba nie musze opisywać, co się dzieje wokół mojej posesji...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 15.07.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Nie znam przepisów dotyczących śmietników sklepowych, ale zwykły śmietnik w domku jednorodzinnym musi stać conajmniej 2m od granicy działki o ile na drugiej działce nie ma śmietnika w granicy, więc pewnie sklepowy też. Wezwij Straż Miejską, oni mogą ukarać mandatem na brak porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 ....myślisz, że tego nie robiłam - wielokrotnie !!!! Ostatnio usłyszałam od zniecierpliwionego strażnika, że dopóki mieszkańcy się nie nauczą (wielu z nich podrzuca śmieci) to tak będzie... fajnie, co ? Błagam pomóżcie, co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2003 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Zglos w urzedzie gminnym ,w dziale gospodarki komunalnej,jednoczesnie zloz pismo "na dziennik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts