chab 31.07.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam, Czy spotkał się ktoś z twierdzeniem, że podczas zacierania wylewki z miksokreta z włóknami polipropylenowymi powstają jakieś dołki, włókna wyłażą na wierzch??Dzisiaj rozmawiałem z gościem od wylewek i coś takiego mi powiedział, że jak ma być dobrze to lepiej dać siatkę. PozdrawiamChab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 31.07.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 bzdury opowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 31.07.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Zmień gościa bo coś kręci albo taki z niego spec. A włókna są dużo lepsze od siatki na mikropęknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitt 31.07.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam, Czy spotkał się ktoś z twierdzeniem, że podczas zacierania wylewki z miksokreta z włóknami polipropylenowymi powstają jakieś dołki, włókna wyłażą na wierzch?? Dzisiaj rozmawiałem z gościem od wylewek i coś takiego mi powiedział, że jak ma być dobrze to lepiej dać siatkę. Pozdrawiam Chab to jest efekt niedokładnego wymieszania włókien z kruszywem - zbite kłaczki włókien wychodzą podczas zacierania na wierzch i powstają drobne nierówności (raczej wypukłe niż wklęsłe) pzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 ...to jest efekt niedokładnego wymieszania włókien z kruszywem ... j.w. wtedy przy zacieraniu moga powstawac drobne nierówności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 31.07.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 W sobotę skończyli u mnie posadzkę z włóknami. Nie ma żadnych grudek ani wklęśnięć. Pierze też nie fruwa. Ekipa sama zachęcała mnie do włókien i nic złego o nich nie mówili - wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3241mirek 01.08.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 mam posadzkę od listopada 2006 i przemierzyłem ją na kolanech nie jeden raz i żadnych nierówności nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 01.08.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Na powierzchni jastrychu znajda się małe zbitki włókien ale są one wynikiem zbijania się ich pod wpływem pracy zacieraczki. Trudno traktować je jako nierówności i nie mają wpływu na jakość jastrychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts