bejbina 31.07.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Kwestia jest taka, że mamy śliczną łazienkę,ale niestety ma ogromny mankament: łączenia pomiędzy płytkami a sufitem (gk). Wyglądają szalenie nieestetycznie, widać jakieśzgrubienia czarne, i nie można ich w żaden sposób pokryć. Durny najęty robotnik poprzyklejał listwy wewnętrzne Cezar, ale to też nie wygląda najlepiej. Błagam, pomóżcie, czym potraktować to przejście pomiędzy sufitem a ścianami??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejbina 31.07.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 jeszcze może sprecyzuję, bo tak jakoś niejasno napisałam trochę.Sufit jest pomalowany duluxem beżowym a na ścianach jest glazura. I chodzi mi właśnie o łączenia których farba ładnie niestety nie jest w stanie pokryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 a możesz jeszcze rzucić fotę dla rozjaśnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejbina 31.07.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 No właśnie na razie nie mogę, bo nie mam, ale myślałam że raczej jest to problem dość oczywisty i sporo osób się wypowie, no bo przeciez chyba wiele budujących ma na suficie gk i glazurę które muszą się gdzieś i jakoś zejść, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 31.07.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 wykończyć łączenie akrylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejbina 31.07.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Aniu, proszę coś więcej na ten temat: czy wybiorę akryl identyczny z farbą którą już jest sufit potraktowany?I czy akryl na pewno pokryje te wszystkie świńskie nierówności i paskudztwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejbina 31.07.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 acah, i jeszcze jedno - nieśmiejcie się proszę jeśli zadaję naiwne pytania, ale nie mam o tym pojęcia - ten akryl to farba akrylowa tak? Bo wpisałam w google i mi jakieś akryle do paznokci wyskakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 31.07.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Akryl nadaje się do malowania - możesz go delikatnie pomalować małym pędzelkiem farbą, którą użyłaś do sufitu Akryl to nie farba - to raczej coś bardziej zbliżonego do silikonu i w takich samych tubkach jest sprzedawany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts