Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ile za malowanie

agu

Recommended Posts

Jakie sa ceny malowania w Warszawie? chodzi mi kwote za metr malowania wraz z gruntowaniem i ewentualnymi poprawkami tynkarskimi, oraz za`gładzie z malowaniem. Ekipa mi powiedziala 12 zl za pierwsze, a 15 za drugie. Czy nie przesadzili?

Witam.

A mi w Łomiankach powiedział wykonawca 10 zł malowanie 0,50 gruntowanie

Nie wiem co prawda od kiedy te dwie rzeczy liczy sie oddzielnie ale jak mu powiedziałam ze cena warszawska to 8 zl max.to sie zdenerwował i powiedzial zebym sobie szukała innego malarza co w koncu uczynie.

Pozdrawiam

Płebla

U mnie w sumie też jest zagruntowane, i nie wiem własciwie czemu chcą gruntować jeszcze raz. Pytali się mnie czym było gruntowane - i niestety nie wiem, a z ekipa ta którą to robiła nie mam już kontaktu. Czy nie naciągają mnie, czy rzeczywiście malarze muszą sobie sami po swojemu gruntować?

U mnie w sumie też jest zagruntowane, i nie wiem własciwie czemu chcą gruntować jeszcze raz. Pytali się mnie czym było gruntowane - i niestety nie wiem, a z ekipa ta którą to robiła nie mam już kontaktu. Czy nie naciągają mnie, czy rzeczywiście malarze muszą sobie sami po swojemu gruntować?

Malarz ręką dotknie ścianę i wie czy było gruntowane czy nie. Niech Ci nie ściemniają nie trzeba drugi raz gruntować no chyba, że chcesz robić stiuki, ale to zupełnie inna bajka.

zalęzy tez czy trzeba obklejac meble,przesuwac,uwazac na podloge ,robic odcinke przy suficie itd. ilośc metrow...to wszystko wplywa na cenę,ja biore 5 zl/metr ale spotkalem sie w zielonej z ceną nawet 10 zl m. kw. takze rozbieznosc jest nawet w tych samych miastach dosc duza.

pozdrawiam

Owszem ale w moim przypadku dom jest nowo wybudowany, brak mebli itd.

• 2 years później...