agu 31.07.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Jakie sa ceny malowania w Warszawie? chodzi mi kwote za metr malowania wraz z gruntowaniem i ewentualnymi poprawkami tynkarskimi, oraz za`gładzie z malowaniem. Ekipa mi powiedziala 12 zl za pierwsze, a 15 za drugie. Czy nie przesadzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 31.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 okolice Poznania 6 zł/m2, sciany są już wyszpachlowane i zagruntowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfirma 31.07.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Z samym malowaniem to ostro przesadzili. 2 pln/warstwe badz 6-7 pln "do skutku" to max. Z gadzia cena w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu 01.08.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dzięki, widzę, że muszę ostro ponegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 01.08.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jakie sa ceny malowania w Warszawie? chodzi mi kwote za metr malowania wraz z gruntowaniem i ewentualnymi poprawkami tynkarskimi, oraz za`gładzie z malowaniem. Ekipa mi powiedziala 12 zl za pierwsze, a 15 za drugie. Czy nie przesadzili? Witam. A mi w Łomiankach powiedział wykonawca 10 zł malowanie 0,50 gruntowanie Nie wiem co prawda od kiedy te dwie rzeczy liczy sie oddzielnie ale jak mu powiedziałam ze cena warszawska to 8 zl max.to sie zdenerwował i powiedzial zebym sobie szukała innego malarza co w koncu uczynie. Pozdrawiam Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 01.08.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 niestety tu ceny też poszły w górę miałam propozycje 8 zł. dwukrotne malowanie + 7 zł. gruntowanie karton gipsów (zagruntowane juz były ale ekipa koniecznie chciała to zrobić ponownie) Teraz mamy malarza za 7 zl na gotowo. Musisz szukac a nie jest łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 01.08.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Izabelin pod Warszawą - 5 zł za gruntowanie tynków gipsowych i jednokrotne malowanie białą emulsją.Wydawało mi się drogo biorąc pod uwagę dużą powierzchnię ścian ale teraz widzę, że w dolnych stanach.Pozdrawiamjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrex 01.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam, Zapraszam do nas. U nas cena za malowanie dwukrotne ścian wewnątrz 8 zł .Możemy już sie podjąć pracy tel. kom. 792 30 30 88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu 01.08.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 U mnie w sumie też jest zagruntowane, i nie wiem własciwie czemu chcą gruntować jeszcze raz. Pytali się mnie czym było gruntowane - i niestety nie wiem, a z ekipa ta którą to robiła nie mam już kontaktu. Czy nie naciągają mnie, czy rzeczywiście malarze muszą sobie sami po swojemu gruntować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrex 01.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witaj Agu, Jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam na priva lub telefonicznie.Odpowiem na wszystkie pytania pozdrawiam,Piotrexkom.792 30 30 88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry-Mc 02.08.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 U mnie w sumie też jest zagruntowane, i nie wiem własciwie czemu chcą gruntować jeszcze raz. Pytali się mnie czym było gruntowane - i niestety nie wiem, a z ekipa ta którą to robiła nie mam już kontaktu. Czy nie naciągają mnie, czy rzeczywiście malarze muszą sobie sami po swojemu gruntować? Malarz ręką dotknie ścianę i wie czy było gruntowane czy nie. Niech Ci nie ściemniają nie trzeba drugi raz gruntować no chyba, że chcesz robić stiuki, ale to zupełnie inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralf801 03.08.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 W lubuskim płaciłem 5 zł/m2 malowanie na 2 razy kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 03.08.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 zalęzy tez czy trzeba obklejac meble,przesuwac,uwazac na podloge ,robic odcinke przy suficie itd. ilośc metrow...to wszystko wplywa na cenę,ja biore 5 zl/metr ale spotkalem sie w zielonej z ceną nawet 10 zl m. kw. takze rozbieznosc jest nawet w tych samych miastach dosc duza.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 03.08.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 zalęzy tez czy trzeba obklejac meble,przesuwac,uwazac na podloge ,robic odcinke przy suficie itd. ilośc metrow...to wszystko wplywa na cenę,ja biore 5 zl/metr ale spotkalem sie w zielonej z ceną nawet 10 zl m. kw. takze rozbieznosc jest nawet w tych samych miastach dosc duza. pozdrawiam Owszem ale w moim przypadku dom jest nowo wybudowany, brak mebli itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 08.08.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Czesc, u mnie jest tak, 1zł gruntowanie a każda warstwa malowania 2 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskalau 11.09.2009 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam, Mi malarz ze Sremu/wielkoplska zaspiewal ze chce 23 zl za metr! Prace obejmuja: posmarowanie unigruntem, siatka, gipsowanie, szpachlowanie i malowanie. Sciany sa w starym budownictwie i sa krzywe. Czy to dobra cena? Mieszkanie ma 120m2. Powinnam sie targowac? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
focus 11.09.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 cena normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskalau 13.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Popytam jeszcze innych malarzy ciekawe ile zapropunuja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 13.09.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Popytam jeszcze innych malarzy ciekawe ile zapropunuja??? w poprzednim poscie 4 na 5 czynnosci nie sa z zakresu malarskiego. poszukaj moze kogos od scian a na koniec zawolaj malarza. bo ten uni g... i siatki cos tam jeszcze gwarantuja jedno ciapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskalau 14.09.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No moze malarz to by i tego nie zrobil.... ale firma ogolna budowlana, mysle ze da rade... teraz pelno takich firm krore obsluguja kompleksowo takie prace. Tylko kwestia ceny to zawsze jedna wielka niewiadoma.... i co kraj to obyczaj... tak u firm ceny tez rozne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts