jolana 14.07.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 No no, jestem pod wrażeniem, trzyma w napięciu. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy. A swoją drogą, co to za skróty KK i AK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 15.07.2003 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 to są inicjały moje i mojej żony (Krzysztof + Anna)bo nikt do mnie na codzień nie zwraca się per mieczotronixkiedyś wymyśliłem sobie taką głupawą nazwę jak zakładałem skrzynkę pocztową, po kilku nieudanych próbach, podczas których okazywało się że ktoś już wybrał taki nick jaki właśnie wymyśliłem. mieczotronix jest tylko jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 ale fajnie się czyta Twój dziennik ! powodzenia w budowaniu i wytrwałości przy pisaniu a domek jest super - z zewnatrz wygląda prosto, ale ma w sobie to "cos" że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.07.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 o ludziska jak się naczytałam o tym smoku to myslałam że to jakis fragment ksiązki może cos wydasz?? czyta sie świetnie tylko nie wiem czy nasz Smok wrocławski byłby zadowolony tym opisem pozdrawiam i czekam z WIELKĄ niecierpliwością na cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 31.07.2003 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 31.07.2003 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Poniedziałek, wtorek, środa, ....... "Ale za to niedziela, ale za to niedziela, niedziela będzie dla nas". Czekamy na dalszy ciąg, choć widzę to poważną sprzeczność interesów. Czytelnicy chcą jak nawięcej, jak najdłużej i jak najdramatyczniej. Nasz drogi bohater i kronikarz w jednej osobie - wręcz przeciwnie. Jak to pogodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2003 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Rewelacja baedzo fajnie się czyta czekam jak wszyscy na cd. Mam nadzieję że nadrobisz poślizg i wszystko pójdzie zgodnie z planem.Pozdrwiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 31.07.2003 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Och, ale mi się miło zrobiło! Dziękuję wszystkim za zachętę do pisania! Postaram się was nie zawieść. Jak już zupełnie nic ciekawego się nie będzie działo, to najwyżej coś podpalę! Czego się nie robi dla sławy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 hi, hi, hi no własnie czy dla sławy czy nie - czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 03.08.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Jak już zupełnie nic ciekawego się nie będzie działo, to najwyżej coś podpalę! Czego się nie robi dla sławy... Nie przypuszczałem, że tak szybko dojdzie do spełnienia tych zapowiedzi! W ostatnim odcinku "pali się" samochód. Jak tak dalej pójdzie, pozostaną już tylko efekty specjalne generowane komputerowo. Toż to konkurencja dla Matrix'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 03.08.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 sam boję się myśleć, co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.08.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Mieczotronix. Twoja opowieść jest ekstra, ale chyba bym nie chciał żeby mnie spotykały takie przygody. A może mnie spotykają tylko ich nie zauważam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 19.08.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Ok Odkładam wszystkie romansidła i kryminały. Czekam na następne odcinki. Powodzenia w zmaganiu z bracią budowlaną. Ekipę miałam podobną. Taki miły majster - optymista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 19.08.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 zielona - to Ty mnie zainspirowałaś do pisania dziennikabardzo spodobał mi się TwójA teraz strasznie ci zazdroszczę, że Twoja budowa już na ukończeniu, że już dywany i driny... i nic tylko mieszkać. Twój przykład daje mi nadzieję, że to wariackie przedsięwzięcie - budowa domu - jest jednak wykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.08.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Mieczotronix, czekam na ciag dalszy, cos rzadko ostatnio pisujesz No i serdeczne gratulacje z powodu tego najwazniejszego sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 01.09.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Mieczotronixie, dla mnie bomba! Dawno się tak nie uśmiałam. chyba od czasu Yemiołki. Życzę takiej doskonałej filozofii życia w dalszym ciągu - szczególnie z powodu Jegomościa lub Jegomościówy. A tak swoją drogą, to moi szwagrostwo to też KK+AK! A "ymenyny" to 25 i 26 lipiec, prawda? Pozdrowienia i czekamy na c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 02.09.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 A tak swoją drogą, to moi szwagrostwo to też KK+AK! A "ymenyny" to 25 i 26 lipiec, prawda? Pozdrowienia i czekamy na c.d. tak! Zdekodowałaś nas! Jam Krzysztof, a ona Anna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Mieczotronixie - właśnie przeczytałam Twój dziennik. Jest super (uśmiałam się do łez) Kiedy dalszy ciąg? Gratuluję Wam potomka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 10.09.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 kiedy dalszy ciąg? nie wiem - na razie mam depresję budowlanąślamazarzy się wszystko strasznie i zastanawiam się nad zmianą ekipy i w ogóle...mam kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Krzysiu - jak to się ślamazarzy Właśnie przeczytałam, że wylewają Ci strop Miesiączek i masz stan surowy O jakim tu kyryzysie mówimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts