odaro 01.08.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 O jaki piasek pytać do zasypania fundamentów. Jak zadzwoniłem do jednego sprzedawcy( bo trudno nazwać to żwirownią) i zapytałem o piasek do zasypania fundamentów to miła pani mnie się pytała jaki chcę. Poźniej powiedziała aha to taki gorszy który sie nie nadaje do murowania Inny sprzedawca zaoferował mi piasek który wozi jak podsypka pod drogi. Czy taki może być? Cena 200zł za 20 ton drogo czy ujdzie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 01.08.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 O jaki piasek pytać do zasypania fundamentów. Jak zadzwoniłem do jednego sprzedawcy( bo trudno nazwać to żwirownią) i zapytałem o piasek do zasypania fundamentów to miła pani mnie się pytała jaki chcę. Poźniej powiedziała aha to taki gorszy który sie nie nadaje do murowania Inny sprzedawca zaoferował mi piasek który wozi jak podsypka pod drogi. Czy taki może być? Cena 200zł za 20 ton drogo czy ujdzie jeszcze. Do zasypywania daje sie piasek zasypowy, czyli gorszy od płukanego. Wazne, zeby dawal sie dobrze ubic. Cena bardzo dobra, przynajmniej taka bylaby w szczecinie. Ja na przyklad placilem ok. 15zl za tone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 01.08.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 najlepszy piasek kopalniak. Nie nadaje się wybierany z rzek bo się nie da zagęścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 01.08.2007 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 najlepszy piasek kopalniak. Nie nadaje się wybierany z rzek bo się nie da zagęścić. A jak poznać że piasek będzie się dobrze zagęszczał za nim będzie za późno i wszystko będzie już w fundamentach. Ekipie murarskiej wszystko jedno byle było by szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotru7 01.08.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Musi być w miarę sypkii bez gliny, bo glina się nie da zagęścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts