ryz 01.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam mam wścibskich sąsiadów i chciałem się od nich odgrodzić(tzn aby mnie nie widzieli).Mam założoną siatkę i dalej nie wiem co robić.Widziałem takie Maty ze słomy czy tym podobnym ale nie wiem czy to zda egzamin.Proszę o pomoc, może wy mi coś doradzicie!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 01.08.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ja odgrodziłem się od drogi matami, częściowo z bambusa a częściowo z trzciny. Mysłę, że wystarczy na jakieś 3-4 lata. Jest to odgrodzenie tymczasowe, bo rośnie już żywopłot. Lepszym na dłuższy czas rozwiązaniem jest postawienie płotu z paneli drewnianych dostępnych w marketach ogrodniczych, choć będzie trochę droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 01.08.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 kupiłam własnie sporą działkę i zstanawiam się nad ogrodzeniem. Ale sąsiad, który kupił działkę ponad rok temu od naszej odgrodził się własnie matami, które wyglądają jak kwadraty z cienkiej sklejki, do tego posadził duże ilości dzikiego wina. Strasznie zarosło na moją działkę! Choćbym chciała to go nie widzę więc jest skuteczne. nie wiem jak długo to ogrodzenie jest ale wygląda na trwałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 01.08.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 warto zajrzeć na wątek, który aktualnie jest kilka wierszy niżej : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=108042 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts