KONWALIA 01.08.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam wszystkich z zachodniego podwarszawia Działkę posiadamy. Jesteśmy na etapie szukania projektu. a ja co raz bardziej przerażona... co dalej? gdzie w jakiej kolejności? urzędy i PRZEMIŁE panie urzędniczki przerażają i odstraszają.... Stąd tu jestem i będę szukała pomocy, wskazówek K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 02.08.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 KONWALIA, Nas też to przerażało na początku, bo budowa nietypowa, bo raczej rozbudowa, drewniane na murowane, działka rolno leśna, protesty sąsiadów, wszystko (papierologia) to prawie trzy lata ale warto było, teraz dom już stoi ma instalacje tynki, kończymy wylewki, będzie ocieplany.Wszyscy to musimy przejść. Warto mieć solidnego kierownika budowy, to połowa sukcesu. Czytaj to Forum na pewno znajdziesz tu prawie wszystko na ten temat, a co nie znajdziesz to się pytaj zawsze ktoś Ci odpowie. Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KONWALIA 02.08.2007 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 dzięki! Mam nadzieję, że damy radę! przejrzałam twój dziennik i jestem pod wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 02.08.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Wszyscy to musimy przejść. Warto mieć solidnego kierownika budowy, to połowa sukcesu. sama mądrość i tylko mądrość jest w tych słowach http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif gdyby nie mój kierbud, już dawno zgubiłbym się na tej budowie jak dziecko we mgle http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif życzę powodzenia http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.08.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 heh wypada sie przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.08.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 To i ja witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 11.08.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 No i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 11.08.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 No i ja, jeszcze raz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokuz 12.08.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Witam również serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts