gsylwek 01.08.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 musimy teraz podjąć decyzje odnośnie kominówjakie wybraliście, jakie Wam doradzono? Nas murarz namawia na gotowe, żeby nie murowac z cegły, w sklepie doradzono sysytem Icopal ze skały wulkanicznejSłyszeliście o tym? a może lepiej jednak tradycyjnie z cegły???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 02.08.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 a jakie masz kryteria ?? cena, szybkosc, gwarancja ?? itp .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 03.08.2007 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 w zasadzie wszystkie 3 dlatego pisze w dziale "sondaże" ponieważ interesują mnie wybory forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 04.08.2007 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Skoro szybkosc to systemowy,cena -mnie systemowy wyszedl taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 04.08.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 u mnie rowniez system szybkosc -> komin w dniowke cena -> tak jak murowany gwarancja - 30 lat J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 05.08.2007 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 my tez w końcu zdecydowaliśmy sie na system Po przeliczeniu murowanie nie wyszłoby wilele taniej, a tu jednak jakość..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts