Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 275
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O widzę że coś się dzieje na forum i ze zostałam wezwana do tablicy ;-) rzeczywiście dawno mnie tu nie było. U nas jak na razie bez zmian ale myślę,że w ciągu kilku dni to się zmieni- mamy już wyceny okien i rolet ale zanim zamontujemy musimy ogrodzić działkę, zrobić instalacje elektryczną i alarm. Strop zrobiony- chyba trochę pospieszyliśmy się z tym ociepleniem przed tynkowaniem, ale nie jest to znowu taki duży problem. Domek zimę przerwał- nic nie cieknie, nic nie odpada :-) Szukamy dobrego elektryka- i tu zaczyna się problem......

O widzę że coś się dzieje na forum i ze zostałam wezwana do tablicy ;-) rzeczywiście dawno mnie tu nie było. U nas jak na razie bez zmian ale myślę,że w ciągu kilku dni to się zmieni- mamy już wyceny okien i rolet ale zanim zamontujemy musimy ogrodzić działkę, zrobić instalacje elektryczną i alarm. Strop zrobiony- chyba trochę pospieszyliśmy się z tym ociepleniem przed tynkowaniem, ale nie jest to znowu taki duży problem. Domek zimę przerwał- nic nie cieknie, nic nie odpada :-) Szukamy dobrego elektryka- i tu zaczyna się problem......

Witam:) Ja nadal się wpraszam jeżeli to będzie możliwe :D My po Świętach ruszamy pełną parą,na razie wytyczamy i zjazd organizujemy,bo mamy rów :(

My zalaliśmy fundamenty, po świetach wchodzi epika z bloczkami, ale teraz walczymy z wodą, której narazie brak... :(

My budujemy m32a wariant I przesuneliśmy komin który jest w lazience o 70 cm w stronę sypialni, aby powiększyć łazienkę.

Bede zdawać relacje na bieżąco :)

No mam nadzieję,że i ja będę niedługo na takim etapie :)

• 2 weeks później...
Bloczki wymurowane, 7 bloczków do góry, na co składa się 1 560 szt. bloczków. koszt pracy 3 500 zł

no i mamy wodę :) jupi

No fajnie widzieć swój przyszły domek,choć w takim zarysie:)mam nadzieję,że będziesz dodawała zdjęcia na bieżąco:D Ja jak tylko ruszymy też będę dodawała.

Szkoda,że inni nie chcą sie podzielić ...

No dobrze, proszę kilka zdjęć:) Jeśli oczywiście skutecznie je załączyłem :p

Suuuuuper!Bardzo sie ciesze,że dodałeś zdjęcia:) :) Mam nadzieję,ze będziesz dodawał na bieżąco:D

Widze,że niezmieniłeś okienka w pokoju obok kuchnii? Strasznie fajnie ogladać "swój" domek juz powstały!I jaką piekną masz okolicę:)

Czym kryjesz? My blachą,ale nadal nie wiemy w jakim kolorze...raczej ciemnym.Okna zamówione już w obustronnym złotym dębie:)

Czy mógłbyś napisać jak cenowo do tego etapu Cię wyszło?Może być na pw.

Aha.zapomniałam zapytać,czy dodałbyś w wolnej chwili jeszcze jakieś zdjęcia z wewnątrz:D :D

Edytowane przez IZA30

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...