meg83 15.07.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Nie robię tego świetlika na górze, wybraliśmy drzwi ze świetlikiem w skrzydle 100 cm firma KMT. Chciałam ze świetlikiem z boku ale zabrakło 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 19.07.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Bardzo stylowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 20.07.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ja się zastanawiam jednak nad tym świetlikiem u góry,wiatrołap jest naprawdę spory,może przydałoby się go dodatkowo doświetlić?!Muszę się zorientować jak to cenowo wygląda taki bajer.Bocian kupiłeś projekt:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 20.07.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 21.07.2011 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Pięknie wygląda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 22.07.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Bocian kupiłeś projekt:D -łaś Jeszcze nie, jesteśmy na etapie poszukiwań idealnego gniazdka. Na razie musimy się jeszcze uporać z ostatnimi formalnościami związanymi z zakupem działki. Wybór projektu będzie nieco trudniejszy, bo mąż woli klasyczne domy, ja nieco bardziej nowoczesne. Ale może uda się to jakoś połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 22.07.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 -łaś Jeszcze nie, jesteśmy na etapie poszukiwań idealnego gniazdka. Na razie musimy się jeszcze uporać z ostatnimi formalnościami związanymi z zakupem działki. Wybór projektu będzie nieco trudniejszy, bo mąż woli klasyczne domy, ja nieco bardziej nowoczesne. Ale może uda się to jakoś połączyć Uppsss... Kupiłaś No tak z wyborem projektu tak już jest,ja szukałam chyba ze dwa lata...Jedynie czego byłam pewna,to tego,że miał być parterowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 26.07.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Ja już sama nie wiem, zawsze marzyłam o domku z poddaszem i pięknymi skosami w sypialniach. Wybierając projekt, przywołuję sobie wszystkie cechy, które zawiera mój dom marzeń, ale mąż jest realistą i sprowadza mnie na ziemię. A jak u Was? Było wiele kompromisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 26.07.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Ja już sama nie wiem, zawsze marzyłam o domku z poddaszem i pięknymi skosami w sypialniach. Wybierając projekt, przywołuję sobie wszystkie cechy, które zawiera mój dom marzeń, ale mąż jest realistą i sprowadza mnie na ziemię. A jak u Was? Było wiele kompromisów? Ja wręcz przeciwnie absolutnie od samego początku - żadnych poddaszy a TYM BARDZIEJ SKOSÓW brrrrr ...(.od kiedy skosy są piękne )co za tym idzie żadnych schodów,po co sobie na stare lata utrudniać życie Tu miałam łatwiejszy wybór,bo szukaliśmy tylko w parterówkach no i mamy działkę idealną pod parterówkę. Jeżeli już byłabym zmuszona ze względu np.na wąska działkę "isć w górę" byłaby to nowoczesna typowa kostka,żeby uniknąć właśnie skosów.A poza tym to te nowoczesne piętrowce są bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 27.07.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Chodziło mi o to, że pokój ze skosami ma swój klimat Wiem, że są niepraktyczne, utrudniają poruszanie się po pokojach, ale to pewna odmiana po mieszkaniu w ciasnym bloku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 25.08.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Pytanie raczej do dziewczyn: gdzie planujecie w salonie postawić duży stół? Tak jak jest namalowane na rzucie czy jakoś inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 01.09.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Domek zamknięty. Pięknie! Idziecie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felipo 01.09.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Zielona równina (m32a) - duuuużo zmian w porownaniu z pierwotnym projektem Stan na 1/09/2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 04.09.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Zielona równina (m32a) - duuuużo zmian w porownaniu z pierwotnym projektem Stan na 1/09/2011 Witamy w naszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.09.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Dach skończony :)Pozostało kilka małych elementów do dokończenia oraz powiększenie okien w łazience i kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 29.09.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Wow idziecie jak burza !!! Świetnie się prezentuje domek, bardzo mi się podoba. Teraz tylko drzwi i okna i domek zamknięty. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 30.09.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Wow idziecie jak burza !!! Świetnie się prezentuje domek, bardzo mi się podoba. Teraz tylko drzwi i okna i domek zamknięty. pozdrawiamy Dzięki!Choć pod koniec to trochę się już wlecze,bo nasi "fachmani"zaczęli budowy następnych domów i u nas to tak już raczej z doskoku;) Już bym chciała być na takim etapie ja Ty Co planujecie zrobić jeszcze w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 03.10.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Chcemy zagruntować elewację a z kolorem poczekamy do wiosny. Z pracami w srodku nie bedziemy czekać. Mamy zrobioną elektrykę i hydraulikę, w przyszłym tyg. wchodzą tynki, wiec przydałaby sie ładna pogoda zeby sciany mogły sobie schnąć. Chcielibysmy się ogrodzic ale zobaczymy jak bedziemy stali z kasą:/ Wciąż mam wątpliwości jak ustawić meble w kuchni... ciągle cos zmieniam przestawiam:) ... to bedzie trudne A Ty masz juz jakis projekt swojej kuchni? Ja mam znów problem z salonem ,nie wiem jak tam ustawić za bardzo. U Ciebie jest trochę inny układ, ja nie wiem gdzie postawić duży stół,czy tak jak jest w projekcie -blisko kuchni,czy koło dużego okna tarasowego... Cd kuchni-projektu jeszcze nie robiłam choć pi razy oko wiem co i jak... Podobnie jak na 1 zdjęciu (ale z drugiej strony oczywiście) , zlewu nie chcę pod oknem a kolorystyka tak jak na 2 zdjęciu Jeszcze zastanawiam się nad zielonym lacobelem,ale bardziej przemawia do mnie chyba mozaika. A Ty jaką planujesz kolorystykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 04.10.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Moim zdaniem jeśli planujesz stół w kuchni to lepszym rozwiązaniem w Twoim przypadku bedzie ustawienie stołu w salonie przy oknie tarasowym. Moje typy na kolorystykę w kuchni Masz może jakis dobrych wykonawców mebli kuchennych? Tak,tak będzie stół w kuchni:) A ten duży gościnny stół właśnie postawię koło okna, bo gości aż tak często się nie przyjmuje Cd twoich propozycji,baaardzo podoba mi się biała ceglana ściana Ja planuję cegłę w ostateczności łupek ,ale w salonie... szary Ja z pewnością poproszę o wycenę tu : http://www.indeco.pl/ duża firma, ale w miarę nie droga i solidna. Właśnie robili kuchnię u koleżanki i cenowo wyszło to wielce zachęcająco Chciałabym jeszcze od nich szafę do wiatrołapu i półki/drążki do garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 12.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) A my od 2 tygodni powinniśmy mieć swój prąd Ale jak zwykle wszystko pod górkę... formalności w dystrybucji PGE wrrrr !!!! Dlaczego w naszym kraju posiadanie prądu i gazu tak cieszy!!! ech szkoda słów Przez to ekipa od tynków musi przełożyć prace w naszym domku na późniejszy termin Edytowane 14 Października 2011 przez meg83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts