Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 275
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My też zrobiliśmy tynki cementowo wapienne z piaskiem kwarcowym.Jeśli są dobrze wykonane- a to jest sztuka- mają wspaniały efekt. Nasze po miesiącu wyglądają jakbyśmy mieli już pomalowane na biało ściany:-) i przede wszystkim są bardzo trwałe- ciarki przechodzą jak czasem czymś się uderzy a śladów nie ma.

• 1 month później...
  • 1 month później...

kochani mieszkańcy "zielonej równiny" czy mógłby ktoś mi przybliżyć orientacyjne koszty ogrzewania tego domku w sezonie zimowym?stoje właśnie przed wyborem systemu ogrzewania i gdyby nie gaz ziemny na działce to nie miałbym problemu (ekogroszek).wiem że mogłem pisać na temacie ogrzewania ale jednak napisze tutaj bo chodzi o ten właśnie domek.jeśli sie zdecydujecie napisać to prosze o informacje czym palicie,ile zużywacie,jak macie ocieplone domki,czy dogrzewacie komonkiem itp,

dziekuje

• 10 months później...
  • 4 weeks później...
Ponad rok od ostatniego wpisu - nasza Zielona tak się prezentuje.Od wiosny elewacja i wykończeniówka :) Może już ktoś zrobił elewację właśnie? Chętnie zobaczę :D Ktoś już tu z budujących mieszka w Zielonej ?

Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku!

Cóż, ja elewację także robię na wiosnę, więc jeśli o to chodzi to nie mam co pokazać:) ale gratuluję postępów i ładnej kostki wokół domu. To także przede mną wraz z wiosną. Póki co wykorzystuję czas na zabawę w środku. Miło Cię "słyszeć" po tak długiej przerwie:D.

• 2 months później...
  • 3 weeks później...
  • 2 months później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...