meg83 19.10.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Jest prąd z początkiem listopada ruszamy z tynkami. Robimy maszynowo, cementowo- wapienne z dodakiem kwarcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina07070707 24.10.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 My też zrobiliśmy tynki cementowo wapienne z piaskiem kwarcowym.Jeśli są dobrze wykonane- a to jest sztuka- mają wspaniały efekt. Nasze po miesiącu wyglądają jakbyśmy mieli już pomalowane na biało ściany:-) i przede wszystkim są bardzo trwałe- ciarki przechodzą jak czasem czymś się uderzy a śladów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 11.12.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Nasza Równinka przygotowana do zimy - okna obustronny złoty dąb ,na zimę pozostaną w plastrach Edytowane 7 Lutego 2012 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garek80 06.02.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 kochani mieszkańcy "zielonej równiny" czy mógłby ktoś mi przybliżyć orientacyjne koszty ogrzewania tego domku w sezonie zimowym?stoje właśnie przed wyborem systemu ogrzewania i gdyby nie gaz ziemny na działce to nie miałbym problemu (ekogroszek).wiem że mogłem pisać na temacie ogrzewania ale jednak napisze tutaj bo chodzi o ten właśnie domek.jeśli sie zdecydujecie napisać to prosze o informacje czym palicie,ile zużywacie,jak macie ocieplone domki,czy dogrzewacie komonkiem itp,dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakisktos 08.12.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Witam.Poszukuję osoby, która zrealizowała projekt "Zielona równina - wariant I " w województwie Lubelskim lub w bliskiej okolicy.Z góry dziękuję za kontakt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakisktos 08.12.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Witam. Poszukuję osoby, która zrealizowała projekt "Zielona równina - wariant I " w województwie Lubelskim lub w bliskiej okolicy. Z góry dziękuję za kontakt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 31.12.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Ponad rok od ostatniego wpisu - nasza Zielona tak się prezentuje.Od wiosny elewacja i wykończeniówka Może już ktoś zrobił elewację właśnie? Chętnie zobaczę Ktoś już tu z budujących mieszka w Zielonej ? Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Todd 01.01.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Ponad rok od ostatniego wpisu - nasza Zielona tak się prezentuje.Od wiosny elewacja i wykończeniówka Może już ktoś zrobił elewację właśnie? Chętnie zobaczę Ktoś już tu z budujących mieszka w Zielonej ? Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku! Cóż, ja elewację także robię na wiosnę, więc jeśli o to chodzi to nie mam co pokazać ale gratuluję postępów i ładnej kostki wokół domu. To także przede mną wraz z wiosną. Póki co wykorzystuję czas na zabawę w środku. Miło Cię "słyszeć" po tak długiej przerwie:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanrówniny 18.03.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 WitamPoszukuję osoby która budowała równinę z użytkowym poddaszem,potrzebuję skan,zdjęcie jpg, kopie strony z projektu z celagrem, rozstaw krokiew.Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 05.04.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) my budowaliśmy z poddaszem użytkowym poszukam w week najwcześniej i postaram się pomóc, chyba ze pytanie już nieaktualne Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez meg83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanrówniny 05.04.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 aktualne jak najbardziej z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.06.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Bliżej końca,ale prace nadal trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 19.06.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 super aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 19.06.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 super aż miło popatrzeć Dzięki Meg,a co u Was?Oglądałam już parę razy Twój album - pięknie macie!Nawet podchwyciłam parę pomysłów Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barman-1988 06.07.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 ja wziąłem ten projekcik i już mieszkam. małe zmiany były http://projekty.muratordom.pl/projekt_zielona-rownina-wariant-i,574,0,0.htm?mirror=yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milenamurawska 30.04.2016 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Ile wyniosło cie wybudowanie tego domku do stanu w ktorym brakuje mebli i wyposażenia? Z gory dziekuje za odpowiedź i jesli mozesz wyslij zdj waszego domku chetnie obejrzę bo zastanawiam sie nad kupnem tego projektu. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts