jagoda555 01.08.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Czy macie jakieś oryginalne pomysły na prezent z okazji 50-lecia ślubu. Dodam, że będzie wielka impreza dla całej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.08.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 my moim rodzicom na 30-lecie ślubu zafundowliśmy tygodniowe wczasy nad morzem - ich pierwsze wakacje od...29 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.08.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 moja bratowa swoim rodzicom na 50-lecie kupiła nowy wypoczynek i stolik ....wymalowali pokój gościnny oraz położyli nową wykładzinę . Oczywiście składały sie wszystkie dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 02.08.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 A może pobyt w sanatorium w jakimś ładnym miejscu .Zabiegi typu kąpiele, masaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 To chyba zleży jak czują się rodzice. Trochę nam brakuje do 50 ale wolę wyjazd nad morze od sanatorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda555 03.08.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Rodzice, dziekuję dobrze . Wyjazd nie zda egzaminu, za bardzo są przywiązanie do swojej działeczki. Ale kombinuję dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 03.08.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Moi rodzice też mają w tym roku 50 rocznicę. Jakoś tak nie zastanawialiśmy się co można dla nich zorganizować. Chyba kazdy we własnym zakresie coś kupi. Z ciekawością zobaczę, może ktoś podsunie tu jakiś pomysł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 03.08.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Jeżeli rodzice cieszą sie dobrym zdrowiem zafunduj im jakąś egzotyczną wycieczke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jestek 17.08.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ja się pochwalę bardzo oryginalnym prezentem. Nie będę skromna, gdyż czuję się dumna z tego pomysłu. Reszta rodzina też mi pogratulowała trafnego gustu. Mówię mianowicie o drzewie genealogicznym, gdzie można umieścić rodzinkę az po pra pra pra dziadków, ale oczywiście najcenniejszym miejscem na tej roślince jest miejsce wnucząt Tu macie stronkę z której skorzystałam http://coloraf.pl/drzewo+genealogiczne.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 17.08.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ja się pochwalę bardzo oryginalnym prezentem. Nie będę skromna, gdyż czuję się dumna z tego pomysłu. Reszta rodzina też mi pogratulowała trafnego gustu. Mówię mianowicie o drzewie genealogicznym, gdzie można umieścić rodzinkę az po pra pra pra dziadków, ale oczywiście najcenniejszym miejscem na tej roślince jest miejsce wnucząt Tu macie stronkę z której skorzystałam http://coloraf.pl/drzewo+genealogiczne.html# reklama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts