pi0tr 20.09.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 oto link:http://www.domdlaciebie.com.pl/CMS/default/default.html?akcja=szczegoly&id_domku=34&lustro=1 Warunki zabudowy stanowią u mnie precyzyjnie - nachylenie dachu 45 st.stąd ograniczenie w wyborze projektu:PROPONOWANE ZMIANY- zmiana przeznaczenia kuchni 1/A na pom. gosp. z wejściem do garażu i zamknięcie od strony łazienki- powiększenie garażu na 2 stanowiska- małe wc zamiana na schowek- otwarcie łazienki 3/A i pokoju 4/A (wejście bezp. z holu)- częściowe przymknięcie kuchni od strony salonu- na poddaszu połączenie łazienek w 1 większą. to na tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 21.09.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 WitamJedyna rzeczktóra mi sie nie podoba w tym domu to taras nad garażem, miejsce newralgiczne. Jesli zostanie źle wykonany, masz kłopot na całe życie, będzie się lało, przemarzało, pękało itp.Jeśli garażpowiększysz o 1st... powiększy się także taras. Będzie miał pewnie ok 30 kilku metrów - powierzchni z której rzadko (lub wcale) będzie sie korzystacPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malecki 01.08.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 uprzejmie proszę o opinie na temat domu Bażant - zarówno w trakcie budowy jak i ekploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malecki 01.08.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 poszukuje wszelkich informacji i opini o projekcie domu Bażant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz Dacko 03.05.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Witam.jestem na etapie stan surowy zamknięty,rozpoczynam montaz inst coiwod,kan.Domek niby nie duży ale wewnątrz miejsca jest naprawdę dużo,lanie fundamentów rospoczęliśmy w sierpniu ub,roku.w połowie maja docieplanieelewacji. zewn,jesienią zamierzamy się wprowadzazić,Temat jest z sierpnia ub.roku więc niewiem na ile jest aktualny.chętnie podzielę się wszelkimi uwagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Wojtek 04.05.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witam serdecznie..czy to chodzi o Bażanata II ??? ...jesli tak to witam w Klubie choc my dopiero robimy lawę ...jakie zmiany robiles...a moze sa jakieś drobiazgi których można uniknąć ...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruchycom 25.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam,Poszukuję wszelkich informacji na temat projektu Bażant lub bażant II (zdjęć z prac budowlanych, dzienników budowy itp)Bardzo podoba mi się ten projekt i dlatego chciałbym zobaczyć jak wygląda on na działkach innych użytkowników forum. Dziękuję i pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruchycom 27.02.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Nikt nie buduje Bażanta ?? szkoda bo mi się ten projekt bardzo podoba i chciałbym zobaczyć go nawet na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta i Wojtek 27.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 witam....mamy bazanta 2 , mieszkamy juz ..aż 2 tygodnie ....projekt z małymi zmianami ...są niezbędne ...fotek za duzo nie nie mam jakies przypadkowe...ale jak coś moge pare zrobić i podesłać ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruchycom 27.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witam i dziękuję za odpowiedź na posta. Jak ja Wam zazdroszczę własnego już postawionego domeczka:) mnie to ta budowa całkowicie przerasta. Właśnie najbardziej jestem zainteresowany projektem bażant II. Jestem ciekaw jakie to zmiany w projekcie są nieuniknione które Wprowadziliście, pewnie rezygnacja z tarasu i zamiast niego wykorzystane miejsce na kolejne pomieszczenia na poddaszu? Jestem także zainteresowany bardzo dużą ilością zdjęć wnętrz pomieszczeń domku. A tak w ogóle to jak w nim żyje się ogólnie? Czy nie wydaje się troszkę za "ciasny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_74 04.03.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 WitamJa kupiłam projekt bażant ii- bedzie powstawał w wielkopolsce na wiosne 2010 (mam nadzieję). Tez szukałam informacji na temat bażanta, lecz niewiele jest w necie. Najwiecej opini jest tutaj:http://pprojekt.pl/projekt207-bazant,opinie.htmlMy wprowadzilismy nieco zmian, opisy umiesciłam też na stronie pprojektu.pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts