Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt BAŻANT pracownia DOM DLA CIEBIE

Recommended Posts

oto link:

http://www.domdlaciebie.com.pl/CMS/default/default.html?akcja=szczegoly&id_domku=34&lustro=1

Warunki zabudowy stanowią u mnie precyzyjnie - nachylenie dachu 45 st.

stąd ograniczenie w wyborze projektu:

PROPONOWANE ZMIANY

- zmiana przeznaczenia kuchni 1/A na pom. gosp. z wejściem do garażu i zamknięcie od strony łazienki

- powiększenie garażu na 2 stanowiska

- małe wc zamiana na schowek

- otwarcie łazienki 3/A i pokoju 4/A (wejście bezp. z holu)

- częściowe przymknięcie kuchni od strony salonu

- na poddaszu połączenie łazienek w 1 większą.

to na tyle:)

Witam

Jedyna rzeczktóra mi sie nie podoba w tym domu to taras nad garażem, miejsce newralgiczne. Jesli zostanie źle wykonany, masz kłopot na całe życie, będzie się lało, przemarzało, pękało itp.

Jeśli garażpowiększysz o 1st... powiększy się także taras. Będzie miał pewnie ok 30 kilku metrów - powierzchni z której rzadko (lub wcale) będzie sie korzystac

Pozdrawiam

• 10 months później...
  • 9 months później...
Witam.jestem na etapie stan surowy zamknięty,rozpoczynam montaz inst coiwod,kan.Domek niby nie duży ale wewnątrz miejsca jest naprawdę dużo,lanie fundamentów rospoczęliśmy w sierpniu ub,roku.w połowie maja docieplanieelewacji. zewn,jesienią zamierzamy się wprowadzazić,Temat jest z sierpnia ub.roku więc niewiem na ile jest aktualny.chętnie podzielę się wszelkimi uwagami

• 1 year później...

Witam,

Poszukuję wszelkich informacji na temat projektu Bażant lub bażant II (zdjęć z prac budowlanych, dzienników budowy itp)

Bardzo podoba mi się ten projekt i dlatego chciałbym zobaczyć jak wygląda on na działkach innych użytkowników forum.

Dziękuję i pozdrawiam...

Witam i dziękuję za odpowiedź na posta. Jak ja Wam zazdroszczę własnego już postawionego domeczka:) mnie to ta budowa całkowicie przerasta. Właśnie najbardziej jestem zainteresowany projektem bażant II. Jestem ciekaw jakie to zmiany w projekcie są nieuniknione które Wprowadziliście, pewnie rezygnacja z tarasu i zamiast niego wykorzystane miejsce na kolejne pomieszczenia na poddaszu? Jestem także zainteresowany bardzo dużą ilością zdjęć wnętrz pomieszczeń domku. A tak w ogóle to jak w nim żyje się ogólnie? Czy nie wydaje się troszkę za "ciasny"?

Witam

Ja kupiłam projekt bażant ii- bedzie powstawał w wielkopolsce na wiosne 2010 (mam nadzieję). Tez szukałam informacji na temat bażanta, lecz niewiele jest w necie. Najwiecej opini jest tutaj:

http://pprojekt.pl/projekt207-bazant,opinie.html

My wprowadzilismy nieco zmian, opisy umiesciłam też na stronie pprojektu.

pozdrawiam, Ania