Angelika 03.08.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A gdzie kupilście taka roletkę do łazienki? Chcemy mieć właśnie taką w dolnej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 03.08.2007 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A gdzie kupilście taka roletkę do łazienki? Chcemy mieć właśnie taką w dolnej łazience. Witaj, roletkę kupiliśmy w Castoramie, firma D&D z Bielska-Białej (zobacz sobie ich stronkę), niestety roletka będzie wkrótce zdjęta bo.....wszystko przez nią widać a okno z łazienki wychodzi prosto na drogę Zamówiliśmy zamiast tej roletki plisy; jak zamontujemy pokażemy na fotkach:) Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 03.08.2007 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Piekne! Pozazdroscic tylko. Dziękujemy serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 03.08.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Bardzo piękne aranażacje Gratuluję. Mam pytanie o kredens kuchenny: robiony na zamówienie czy odrestaurawany mebel z poprzedniej epoki? Kiedys był u mnie w domu kredens w tym stylu (lat 60-70 ), ale został wyrzucony jako nienowoczesny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 03.08.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A gdzie kupilście taka roletkę do łazienki? Chcemy mieć właśnie taką w dolnej łazience. Witaj, roletkę kupiliśmy w Castoramie, firma D&D z Bielska-Białej (zobacz sobie ich stronkę), niestety roletka będzie wkrótce zdjęta bo.....wszystko przez nią widać a okno z łazienki wychodzi prosto na drogę Zamówiliśmy zamiast tej roletki plisy; jak zamontujemy pokażemy na fotkach:) Pozdrawiamy, A mialam nadzieję, że przez nie nic nie widac. W takim razie wstrzymujemy się z kupnem tej roletki. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia pliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 03.08.2007 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Bardzo piękne aranażacje Gratuluję. Mam pytanie o kredens kuchenny: robiony na zamówienie czy odrestaurawany mebel z poprzedniej epoki? Kiedys był u mnie w domu kredens w tym stylu (lat 60-70 ), ale został wyrzucony jako nienowoczesny Hej, historę z kredensem opisywaliśmy już w naszym dziennku budowy - jest po Babci Tomka, stał na strychu kilkanaście lat; był przeznaczony do spalenia daliśmy go odnowić miejscowemu stolarzowi, farbę i blat zamówiliśmy w tej samej firmie, która robiła dla nas kuchnię - tak żeby wyszło jak komplet; nie wygląda to najgorzej ale w przyszłości wymienię ten blat na prawdziwy dębowy bo wydaje mi się, że ten tam nie pasuje:( Szkoda, że Wasz kredens skończył na śmietniku......My mamy jeszcze małą półeczkę-wieszaczek do odrestaurowania, która stanowi komplet z "byfyjem" i zawiśnie w niedługim czasie na ścianie z cegły. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 03.08.2007 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A gdzie kupilście taka roletkę do łazienki? Chcemy mieć właśnie taką w dolnej łazience. Witaj, roletkę kupiliśmy w Castoramie, firma D&D z Bielska-Białej (zobacz sobie ich stronkę), niestety roletka będzie wkrótce zdjęta bo.....wszystko przez nią widać a okno z łazienki wychodzi prosto na drogę Zamówiliśmy zamiast tej roletki plisy; jak zamontujemy pokażemy na fotkach:) Pozdrawiamy, A mialam nadzieję, że przez nie nic nie widac. W takim razie wstrzymujemy się z kupnem tej roletki. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia pliski Widać, widać i to niestety naprawdę wszystko...... Na pliskę trzeba długo czekać - poinformowano nas, że około 4 tygodni Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 03.08.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Nietuzinkowy domek Ślicznie, gratulacje. To kiedy można na kawę wpaść? Chociaz to daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 03.08.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Dzięki za radę. Łazienka to rzeczywiście nieodpowiednie miejsce do urzadzania pokazów dla ciekawskich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.08.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Wyszło pięknie, klimatycznie i co najwazniejsze wszystko jest zgrane. Gratuluję pomysłów i konsekwencji.REWELACJA!!! http://www.forum.aisha.pl/templates/subSilver/images/smiles/icon_good_job.gif http://www.forum.aisha.pl/templates/subSilver/images/smiles/icon_okok.gif http://www.forum.aisha.pl/templates/subSilver/images/smiles/icon_oklasky.gif pozdrawiam, KasiaR Życze samych szczęśliwych chwil w Waszym pięknym domu z klimatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 03.08.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Wyszło pięknie, klimatycznie i co najwazniejsze wszystko jest zgrane. Gratuluję pomysłów i konsekwencji. REWELACJA!!! http://www.forum.aisha.pl/templates/subSilver/images/smiles/icon_good_job.gif http://www.forum.aisha.pl/templates/subSilver/images/smiles/icon_okok.gif http://www.forum.aisha.pl/templates/subSilver/images/smiles/icon_oklasky.gif pozdrawiam, KasiaR Życze samych szczęśliwych chwil w Waszym pięknym domu z klimatem Dzięki serdeczne:) cieszę się, że Ci się podoba, tym bardziej że ja jestem zachwycona Twoim domkiem (ale to juz opisałam w komentarzach do naszego dziennika budowy Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.08.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 W takich wnętrzach przyjemnie mieszkać.Tak swojsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 ale u was ładnie.. i przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 04.08.2007 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 W takich wnętrzach przyjemnie mieszkać.Tak swojsko. Dziękujemy serdecznie To prawda - mieszka się cudnie:) Pozdrawiamy; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 04.08.2007 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 ale u was ładnie.. i przytulnie Dziękujemy U Was też robi się swojsko Pozdrawiamy; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hucho 07.08.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Zakochałam się w Waszym domku!!! Jest ciepły , przytulny, piękny - aż chce się w nim zamieszkać. I jednocześnie jest inny.Gratuluję dobrego gustu i pomysłowości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 08.08.2007 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Zakochałam się w Waszym domku!!! Jest ciepły , przytulny, piękny - aż chce się w nim zamieszkać. I jednocześnie jest inny. Gratuluję dobrego gustu i pomysłowości!!! Dziękujemy za cieplutkie słowa !!! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 o jak slicznie no niech no tutaj depeesia wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 08.08.2007 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 o jak slicznie no niech no tutaj depeesia wpadnie Dziękujemy ! A któż to taki depeesia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 o jak slicznie no niech no tutaj depeesia wpadnie Dziękujemy ! A któż to taki depeesia ? zobaczysz szykuj kawe , na bank przyleci ona lubi strasznie takie klimaty jak przyjdzie , pozdrow ja ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts