marsss 01.08.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Tu możecie komentować moje nieudolne próby prowadzenia dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 01.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Komentuję pierwsza gratuluję dziennika a jeszcze bardziej gratuluję wytyczenia domu i życzę pięknego budowania Praktycznego i sie dopytuję, gdzie zdjęcia z wytyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 01.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Gratuluję rozpoczęcia prac budowlanych i życzę cierpliwości, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości. Rozpoczynasz przygodę życia i życzę Ci aby wszystko szło po Twojej myśli, no może nie wszystko (bo się nie da) ale na pewno te "większe tematy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.08.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Powodzenia w budowie Górnemu Śląskowi życzy Dolny Śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 02.08.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 No to trzymam kciuki, wklejaj dużo zdjęć (lubie takie dzienniki ) Będę tu zaglądać i kibicować. Daj namiary na projekt Twojego domku Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 04.08.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Jaki piękny dom będziesz miał aż miło popatrzeć a prawdę mówiąc, to aż mnie skręca Cena robocizny rewelacyjna gdzieś Ty ich znalazł? Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 05.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 A gdzie konkretnie w Gliwicach budujesz, czy to nie Żernica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 25.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Piękne ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.01.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Dopiero tu dotarłam. Wstyd Chyba musze zamknąć mój dziennik, żeby nie wkurzać ludzi kosztami sprzed dwóch lat. 150 tys za stan surowy zamknięty? My się wprowadzaliśmy na etapie 180 tys. Fakt że na betony praktycznie, ale można było mieszkać. Koszmarnie ceny poszły do góry Fajnie rozwiązaliście do okno w saloonie, żonka nie będzie miała zgryzu z zasłonami, jaki ja mam po zostawieniu okna przy drzwiach tarasowych Pozdrowienia serdeczne A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 26.09.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Haloooo? Czyżbyś był na etapie wykończeniówki i dlatego nie masz już nawet czasu na fotograficzne prowadzenie dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsss 27.09.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 No tylko nie wiem czy ja wykańczam czy mnie wykańcza ta budowa haha.Faktycznie z czasem krucho.Jak znajdę chwile to wrzucę jakieś fotki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Dzit 07.10.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 też bym chciał zobaczyć coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 09.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dom jest piękny w swojej prostocie, 1) Czy kąt nachylenia daszku nad wejsciem nie jest aby inny od kąta nachylenia całego dachu? 2) po ociepleniu poddasza,do jakiej wysokosci nad podłoge bedzie prowadziła ścianka kolankowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Dzit 28.03.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 jakie grube belki dałeś na ganku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts