Gość Chalkoz 15.07.2003 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Kto ma pomysł jak zawiesić szafki na ściankach działowych wykonanych z pustaków ceramicznych POROTHERM 11. Czy można wieszać na kołkach rozporowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Koxy 15.07.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Myślę, że można. Warunek to kołki większej średnicy, a obciązenie umiarkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość iwona33 15.07.2003 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Są w sklepach dostępne specjalne kołki do pustaków do różnych obciążeń i myślę że to będzie w tym przypadku najlepsze rozwiązanie Po prostu spytaj sprzedawcy.Widziałam spory wybór w Leroy Merlin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Chalkoz 16.07.2003 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Iwona33 Serdeczne dzięki za informację ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Nie chcę być złośliwa, ale myślałam że problem wieszania szafek występuje tylko w systemie thermomur - tak często powtarzany na tym forum, ale żeby w porothermie??? To zdumiewajace. Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts