dstasiu 01.08.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam Przymierzam się do montowania parapetów z postformingu. Parapety maja grubośc 2,8 cm ja niestety w niektórych miejscach mam szczeline o 2 mm mniejszą.Parapety wchodzą na wcisk i nie ma miejsca na podklinowanie a o wciśnięciu pianki nie mówię.Pomózcie proszę co w takiej sytuacji zrobić , ciąc siporex na większa szczeline? ma to sens.Dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik i Gosia 01.08.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Pewnie że ciąć! Innego wyjścia raczej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.08.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 CIĄĆ i nie marudzić meselek w jedną dłoń młotek w drugą i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dstasiu 02.08.2007 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 A powiedzcie czy zfrezowanie parapetu na tej odległości czyli na 1 cm tam gdzie podchodzi pod okno to dobry pomysł? czy lepiej ciąc siporexDzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 02.08.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 A powiedzcie czy zfrezowanie parapetu na tej odległości czyli na 1 cm tam gdzie podchodzi pod okno to dobry pomysł? czy lepiej ciąc siporex Dzieki Zdecydowanie ciąć siporex. Nie ma ryzyka uszkodzenia parapetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvo 02.08.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ja szlifierką ponacinałem pustaki by lepiej kucie szło i by za dużo nie odpadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts