Jola_ 18.07.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Krzyss, nie wiem dlaczego? A kto jest autorem tej mapy?Kiedyś Szanowna Redakcja prosiła o podawanie "adresów" maszych budów w celu wykonania mapy. Podałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 19.07.2003 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 A kto zawiaduje tą mapą? Co do spotkania zaproponujcie termin jaj jestem ready - mam wolne i myśle tylko o budowie.Ten weekend jestem daleko - ale od poniedziałku każdy dzien jest OK. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.07.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 Mapkę opracowuje Maco. Zgłoście się na grupie warszawskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 22.07.2003 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Zanim odpowiedziałem, już Jola_ i Fugas są na mapie - a ja czuję się na niej mniej samotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 23.07.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Dzięki Wszystkim, ja też czuję się znacznie lepiej wiedząc, że w tej naszej "dziczy" są sympatyczni i życzliwi sąsiedzi. I to tuż obok! Dzisiaj jest środa i za 2 dni, w piąteczek, można już wyjechać do swojego domeczku http://www.hanys73.republika.pl/ikonki/dance.gif !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts