Kiebok 02.08.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ostatnio szukałem ekipy do postawienia garażu i znalazłem super ekipę z Rosji, a dokładnie uchodźcy z Czeczenii. Mają w Polsce legalny pobyt od roku lub dwóch i niskie ceny. Po nich widać że mają duże doświadczenie w budowlance, ich problemem jest język, bo po polsku gadają jeszcze słabo, ale dogadać się można. Zarezerwowałem termin budowy mojego garażu na połowę września, ale ta ekipa twierdzi, że może już teraz coś stawiać. Dla tego na ich prośbę daję to ogłoszenie. Wiem, że mogą murować, wykończeniówkę, dachy itd. Nie mają jeszcze wszystkich narzędzi, ale twierdzą że powoli, w miarę nowych zleceń kupują niezbędny sprzęt. Uważam, że to jest duża okazja wybudować niedużym kosztem. Tel. do Alka (albo Alika) 664-083-585 Jeśli ktoś będzie miał problem w porozumieniu się z nimi, mogę wspomóc, proszę o maila na prima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazepa 04.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Jeśli Twoja opinia o nich będzie nadal pozytywna "po robocie", to też bym coś miała nieskomplikowanego do zbudowania. Czekam na wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 07.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Kontaktowałam się z nimi i ekipa nie jest taka tania. Za wybudowanie piwniczki/ziemianki 35 m kw. krzyknęli jak za chałupę 200 m. Zrezygnowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam Wysocki 03.02.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 takie posty powinny być kasowane, nieprawdaż ? Adam W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 03.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 takie posty powinny być kasowane, nieprawdaż ? Adam W. a to niby dlaczego? bylem w niemczech gdzie oglasza sie wiele firm i osob prywatych w poszukiwaniu pracy i takich komentarzy nie spotkalem jestem w hiszpani i tu oglaszaj sie ludzie i firmy z roznych stron swiata i co i nic zadnych negatywnych. no ale w polsce ......... rosianin to nie czlowiek to ruski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam Wysocki 03.02.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Byłeś w Niemczech i w Hiszpanii nawet jesteś, brawo ! Już po polsku obficie zazdroszczę. Nie wiem o co z tym ruskim ci chodzi, no ale ja tak dużo nie podróżuję, więc nie wnikam. Ale do rzeczy, wydawało mi się, że reklama usługodawców była w regulaminie tego forum zabroniona, no ale cóż ja tam wiem, jestem tylko beznadziejnym polakiem siejącym antypolski defetyzm po świecie. Adam W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts