Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Niedroga ekipa z Rosji w Warszawie

Recommended Posts

Ostatnio szukałem ekipy do postawienia garażu i znalazłem super ekipę z Rosji, a dokładnie uchodźcy z Czeczenii. Mają w Polsce legalny pobyt od roku lub dwóch i niskie ceny. Po nich widać że mają duże doświadczenie w budowlance, ich problemem jest język, bo po polsku gadają jeszcze słabo, ale dogadać się można. Zarezerwowałem termin budowy mojego garażu na połowę września, ale ta ekipa twierdzi, że może już teraz coś stawiać. Dla tego na ich prośbę daję to ogłoszenie. Wiem, że mogą murować, wykończeniówkę, dachy itd. Nie mają jeszcze wszystkich narzędzi, ale twierdzą że powoli, w miarę nowych zleceń kupują niezbędny sprzęt. Uważam, że to jest duża okazja wybudować niedużym kosztem.

Tel. do Alka (albo Alika) 664-083-585

Jeśli ktoś będzie miał problem w porozumieniu się z nimi, mogę wspomóc, proszę o maila na prima.

• 1 year później...
takie posty powinny być kasowane, nieprawdaż ?

Adam W.

a to niby dlaczego?

bylem w niemczech gdzie oglasza sie wiele firm i osob prywatych w poszukiwaniu pracy i takich komentarzy nie spotkalem

jestem w hiszpani i tu oglaszaj sie ludzie i firmy z roznych stron swiata i co i nic zadnych negatywnych.

no ale w polsce ......... rosianin to nie czlowiek to ruski.

Byłeś w Niemczech i w Hiszpanii nawet jesteś, brawo ! Już po polsku obficie zazdroszczę. Nie wiem o co z tym ruskim ci chodzi, no ale ja tak dużo nie podróżuję, więc nie wnikam.

Ale do rzeczy, wydawało mi się, że reklama usługodawców była w regulaminie tego forum zabroniona, no ale cóż ja tam wiem, jestem tylko beznadziejnym polakiem siejącym antypolski defetyzm po świecie.

Adam W.