marta-mam niebieski dach 02.08.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Może ktoś z Was robił ostatnio cokół z kamienia elewacyjnego i może się podzielić cenami za robociznę. Kamień elewacyjny Master Stone, płytki w formacie kwadrat, prostokąt różnych wymiarów, z fugą. Mam już wykonawcę tylko nie wiem ile to może kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Towita 02.08.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 U mnie czeka na położenie piaskowiec (nieregularny), też mam wykonawcę, który ociąga się z podaniem ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 02.08.2007 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 No właśnie. Położą, nie ma problemu, ale za ile to nie wiadomo, dodam jeszcze, że mieszkam w okolicach Olsztyna. Bardzo proszę podzielcie się cenami . Może ktoś kładł we wnętrzach, te ceny też mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts