Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt Z OTWARTYM PODDASZEM pracownia STYLOWY DOM

Recommended Posts

Witam

Bardzo podoba nam się "Dom z otwartym poddaszem" z pracowni Stylowy Dom Ryszarda Szewczyka. Czy ktoś z was budował już dom z tej pracowni (niekoniecznie akurat ten projekt-wszystkie projekty są do siebie podobne) i mógłby podzielić się doświadczeniem?

Będę bardzo wdzięczna.

Moze wiecie również gdzie mogę znaleźć inne podobne projekty domów (na styl amerykański)

Wielkie dzięki

Myslalam o budowie domu z gabibetem czy silownia.

Jednak zdecydowalamsie na cos innego , poniewaz te domy wydawaly mi sie kosztowne w budowie.

Teraz wiem , ze na pewno wybralam wariant tanszy , choc nie tani i antresole sobie zrobilam "sama"

Moj dom masz w moim awatarze , link do komentarzy w stopce.

Dom z pracowni Boducha , mam kilka uwag co do projektu , wiec jesli sie namyslisz na taki to pytaj.

Generalnie , bo widze , ze jestes nowa na forum , mozna przyjac , ze im bardziej ladny dom , tym drozszy :D

Tak czy owak projekty Szewczyka sa bardzo ladne i tez mi sie taki styl podoba.

Milczeniem pomine fakt , bo to i tak nieustotne , ze sa zywcem zerzniete z domow amerykanskich , szczegolnie kalifornijskch.

rrmi dzięki za odpowiedź!

Fakt, te domy są żywcem ściągnięte z amerykańskich-wręcz wydaje mi się, ze pan zakupił kilka w USA i w jakiś sposób je sprzedaje na polskim rynku(nie znam się na kwestaich prawnych w tym temacie)

To nie zmienia faktu, że jestem w nich zakochana. Zawsze marzyłam o takim właśnie domku i teraz nie wiem co zrobić, by taki mieć, ale nie za podwójną cenę! (sam projekt jest baaaaaaaardzo drogi w porównaniu z tymi standardowymi, bo kosztuje ok.4000 brutto)

Twój dworek fajniutki-sami o tym myśleliśmy, ale jak zobaczyliśmy projekty Szewczyka, to wymiękliśmy.

Może jednak znajdzie się ktoś, kto wybudował juz jeden z tych domków, lub w tym stylu z innej pracowni?

Proszę! proszę! proszę! odezwijcie się, bo terminy gonią