tynka 02.08.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 WitamBardzo podoba nam się "Dom z otwartym poddaszem" z pracowni Stylowy Dom Ryszarda Szewczyka. Czy ktoś z was budował już dom z tej pracowni (niekoniecznie akurat ten projekt-wszystkie projekty są do siebie podobne) i mógłby podzielić się doświadczeniem? Będę bardzo wdzięczna. Moze wiecie również gdzie mogę znaleźć inne podobne projekty domów (na styl amerykański) Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Myslalam o budowie domu z gabibetem czy silownia. Jednak zdecydowalamsie na cos innego , poniewaz te domy wydawaly mi sie kosztowne w budowie. Teraz wiem , ze na pewno wybralam wariant tanszy , choc nie tani i antresole sobie zrobilam "sama" Moj dom masz w moim awatarze , link do komentarzy w stopce. Dom z pracowni Boducha , mam kilka uwag co do projektu , wiec jesli sie namyslisz na taki to pytaj. Generalnie , bo widze , ze jestes nowa na forum , mozna przyjac , ze im bardziej ladny dom , tym drozszy Tak czy owak projekty Szewczyka sa bardzo ladne i tez mi sie taki styl podoba. Milczeniem pomine fakt , bo to i tak nieustotne , ze sa zywcem zerzniete z domow amerykanskich , szczegolnie kalifornijskch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynka 02.08.2007 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 rrmi dzięki za odpowiedź!Fakt, te domy są żywcem ściągnięte z amerykańskich-wręcz wydaje mi się, ze pan zakupił kilka w USA i w jakiś sposób je sprzedaje na polskim rynku(nie znam się na kwestaich prawnych w tym temacie)To nie zmienia faktu, że jestem w nich zakochana. Zawsze marzyłam o takim właśnie domku i teraz nie wiem co zrobić, by taki mieć, ale nie za podwójną cenę! (sam projekt jest baaaaaaaardzo drogi w porównaniu z tymi standardowymi, bo kosztuje ok.4000 brutto)Twój dworek fajniutki-sami o tym myśleliśmy, ale jak zobaczyliśmy projekty Szewczyka, to wymiękliśmy. Może jednak znajdzie się ktoś, kto wybudował juz jeden z tych domków, lub w tym stylu z innej pracowni?Proszę! proszę! proszę! odezwijcie się, bo terminy gonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Zobacz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynka 02.08.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 wielkie dzięki!!!!!!! ależ tam informacji na ten temat tylko wszyscy o tych wysokich kosztach no cóż zobaczymy...DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts