rachell 02.08.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 witam. ostatnio spedzałam weekend w jednym z hoteli i udało mi sie podpatrzec ciekawą kompozycje z suszonej lawendy. Chciałabym cos takiego stworzyc równiez w domu jednakże nie wiem gdzie taka suszona lawende moznaby kupic. Byłam juz nawet w kwiaciarni ale niestety nic taiego nie maja . Czy moze ktoś z Was sie orientuje gdzie mozna dostać suszone bukiety lawendy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 nie wiem gdzie taka suszona lawende moznaby kupic. wycieczka do Prowansji załatwi problem (sprzedają tam lawendę na worki) . u nas widziałam w soap-shopach - takich w mydłem i powidłem (ale bardzo drogie) . Najlepiej sobie zasadź własną - ja tak zrobiłam - wiosną kupiłam 30 małych sadzonek za niecałe 60 zł i mam... plantację ...a teraz czas na zbiory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.08.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 witam. ostatnio spedzałam weekend w jednym z hoteli i udało mi sie podpatrzec ciekawą kompozycje z suszonej lawendy. Chciałabym cos takiego stworzyc równiez w domu jednakże nie wiem gdzie taka suszona lawende moznaby kupic. Byłam juz nawet w kwiaciarni ale niestety nic taiego nie maja . Czy moze ktoś z Was sie orientuje gdzie mozna dostać suszone bukiety lawendy?? Witam, oto nasza w Polsce uprawiana lawenda i nie trzeba nigdzie jechać ( aczkolwiek zachęcam do odwiedzenia Prowansji i chyba nie muszę pisać dlaczego) http://www.lawenda.com.pl/polski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rachell 12.08.2007 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 to strona nie działa a prowansja to sklep??:> szalenie mi sie podobała ta kompozycja ale za dług by sie czekało zeby zasiac i wysuszyc ...w okolicy nie ma sklepów takich jak ikea niedaleko mam tylko obi i jakies tam mniejsze ogrodnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.08.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Prowansja to region we Francji słynący z upraw lawendy, a stronka u mnie działa. Mają bukiety lawendy za 6 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rachell 12.08.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 o regionie we francji wiedziałam ale myślalam ze jest jakis sklep jeszcze o tej samej nazwie strona u mnie nie działa ale srpóbuje jeszcze nna przeglądarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.08.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 to życzę powodzenia i osiągnięcia zamierzonego celu, a takich gospodarstw w Polsce jest więcej, nawet agroturystyczne. Oj, pojechałoby się, pojechało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badaike 12.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Witam. wejdz na strone http://www.lawendowepole.pl , tam jest plantacja lawendy i mozesz tam kupic bukiety. Pozdrawiam serdecznie, tez jestem milosniczka lawendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts