KAROLO 02.08.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów, Mam pytanie odnośnie odprowadzenia deszczówki z rynien, a mianowicie, czy zakładać pomiędzy rynną a rurą odprowadzającą jakieś studzienki ? Czy wystarczy po prostu wyprowadzić do rowka rury ze spadkiem oczywiście, i na jakiej to powinno być głębokości, jaki przekrój rury i czy z 4 rynien można skupić odpływy do 2 odprowadzeń? Mam nadzieję, że zrozumieliście sedno, bo trochę zakręciłem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 02.08.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=13226&highlight=deszcz%F3wki wpisz w szukaj " deszczówka" jest 16 watków na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAROLO 02.08.2007 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Dzięki kolego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAROLO 02.08.2007 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Gapa jestem , koleżanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts