Gość M@riusz_Radom 06.04.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Jakow - rozumiem, że ponowiliście prace budowlane, także z niecierpliwością czekam na kolejne fotki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakow 06.04.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Jakow - rozumiem, że ponowiliście prace budowlane, także z niecierpliwością czekam na kolejne fotki ! No jeszcze nie.... Na razie projekty, konsultacje, rozmowy, wizyty u producentów.... Zakład Energet. będzie nas podłączał dopiero w maju a nie chcemy porobić zbyt dużo instalacji bez uruchomionego alarmu (np. w zimie ktoś mi zwinął trochę stempli ). Niestety taką mamy okolicę. Na pewno jak najszybciej będziemy chcieli zrobić inst. elektr. oraz alarmową i uruchomić je. Poza tym nie bardzo jest jak dojechać do działki. W ostatnią sobotę próbowałem i.... prawie utopiłem nasze autko w błotnistej mazi Wjechałem w ciągu 30 sekund a potem wyciągałem je przez 3 godziny Wyglądaliśmy (ja i samochód) jak po rajdzie Camel Trophy A Wy kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.04.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 My na razie odnawiamy wszystkie przyłącza na działce. Wodę już mam, gaz jest w trakcie a na prąd pewnie podłączą ponownie do końca roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 17.04.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 podnoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 18.04.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 witam Wszystkich!!! wygląda na to, że zaczynamy dopiero w sierpniu a dokładniej 16!! niestety!!! ale co zrobić!!! takie były terminy.w tym tygodniu mam zamiar podpisać umowę z wykonawcą i dogadać się z przyszłym kierownikiem! materiał na ściany już czeka! w najbliższych tygodniach komniy, strop i dach!!! (a co tam niech sobie leży!!) a w ciąku kilku - kilkunastu dni musze nabyc i postawić szfkę przyłączeniowo-pomiarową i zrobić nawiertkę a wcześniej (używając własych mieśni) trochę pokopać!!! życzcie powodzenia i trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 19.04.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 witam Wszystkich!!! wygląda na to, że zaczynamy dopiero w sierpniu a dokładniej 16!! niestety!!! ale co zrobić!!! takie były terminy. w tym tygodniu mam zamiar podpisać umowę z wykonawcą i dogadać się z przyszłym kierownikiem! materiał na ściany już czeka! w najbliższych tygodniach komniy, strop i dach!!! (a co tam niech sobie leży!!) a w ciąku kilku - kilkunastu dni musze nabyc i postawić szfkę przyłączeniowo-pomiarową i zrobić nawiertkę a wcześniej (używając własych mieśni) trochę pokopać!!! życzcie powodzenia i trzymajcie kciuki Życzymy powodzenia! Zima była dłuuuga (u nas miejscami leży jeszcze dużo śniegu) więc może lato i jesień oddadzą to, co ona zabrała wiośnie My też mamy zamiar startnąć koło września - ach te papiery... Nie dajcie się okraść!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.04.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Jakow no i jak tam domek? Niecierpliwie czekam na zdjęcia z "placu boju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia 19.04.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Ech szczęściarze.... My dopiero za dwa latka, no chyba że w polityce słońce zaświeci...i coś się zmieni na lepsze...ulgi jakieś czy coś narazie czekamy oszczędzając... pozdrawiamy wszystkich startujących!!! Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanna Połomska 27.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 kto buduje W-21.12a prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Trochę informacji jest 1 2 3 4 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanna Połomska 27.04.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jesli ktos buduje lub ma zamiar budować wg projektu W-21.12a prosze o kontakt, Czy jest funkcjonalny?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama94 11.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Kto buduje dom W-21.12 i ma ochotę i czas podzielic się swoimi doświadczeniami...????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Jakow buduje większy : http://jakow.prv.pl A ten na który się powołujesz to prawdopodobnie KIEDYŚ wybudujemy i my Tyle, że z dobudowanym garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanna Połomska 12.05.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kto buduje dom W-21.12 i ma ochotę i czas podzielic się swoimi doświadczeniami...????????????? Mi bardziej odpowiada W-21.12a z małymi zmianami, ale dopiero jestem na poczatku papierologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakow 12.05.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kto buduje dom W-21.12 i ma ochotę i czas podzielic się swoimi doświadczeniami...????????????? Budujemy bardzo podobny W-20.12 w odbiciu lustrzanym. W tej chwili stoi stan surowy otwarty. Jak na razie nie znaleźliśmy wad tego domku. Każdy kto go zobaczy stwierdza: "taki mały z zewnątrz a w środku tyle miejsca i wszystko ma co trzeba!". Też tak uważamy i jeżeli byłaby taka potrzeba to wybralibyśmy ten projekt ponownie. Domek bardo prosty i tani w budowie - polecamy! Oczywiście wprowadziliśmy pewne modyfikacje: garaż w projekcie jest zdecydowanie zbyt mały - trzeba go powiększyć!, likwidacja spiżarni w kuchni i przeniesienie jej pod schody (pod schodami posadzka obniżona o ok. 40cm), schody zabiegowe zmieniliśmy na takie z niby spocznikiem - sprawdzone, działa wyśmienicie. Teraz właśnie zaczynamy drugi etap. Planujemy przeprowadzkę w tym roku. Jeżeli masz jakieś pytania chętnie odpowiem. Jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć domek - zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 14.05.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Dołączam do szeregów zwolenników jeleniogórskiego biura. Może ma ktoś aktualny kosztorys 21.12a lub 20.12, bo między tymi krążę. Jakoś ten ze strony biura mnie nie przekonuje . Szukam kogoś kto powie zbudowałem (buduję ) i kosztowało mnie to tyle.... Pozdrawiam budujących! Ja za jakiś czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Zapraszam na stronę: http://www.weronika.mapi.com.pl/budowa.php A czy byłoby nietaktem gdybym poprosił o zdjęcia pomieszczeń na poddaszu ? Szczególnie zależy mi na zdjęciu tej malutkiej sypialni (niecale 9mkw) na górsze i małego pokoiku "komputerowo-gościnnego" na dole Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama94 15.05.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Jakow buduje większy : http://jakow.prv.pl A ten na który się powołujesz to prawdopodobnie KIEDYŚ wybudujemy i my Tyle, że z dobudowanym garażem. My też budujemy z dobudowanym garazem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.05.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 No to czekamy na fotki ! Kolejna osoba, której zazdroszczę , w pozytywnym tego słowa znaczenuiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 22.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Witam!Jeżeli macie jakieś wiadomości na temat 21.12a to proszę , podzielcie się ze mną , bo też krąże koło tego projektu, a raczej projektów 21.12a; 20.12;26.12 i chyba któryś wybiorę. Chciałbym jednak przedtem znaleźć kogoś, kto już mieszka w takim lub buduje.Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts