Inka Opole 16.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Gratulacje:)Tereska jedno powiem zazdroscimy bo my musimy czekac az do wiosny..zeby ta lopate wbic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belin 19.11.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam. Ja już rozpoczęłam, co widac na zdjęciu. Chociaz zimno jest, ale myśle, że zdążę przed mrozami zrobić stan zerowy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6bc3fdaa443e7370.html No to alleluja i do przodu, jak rzecze jeden ociec zwany ponoć derektorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bomba34 29.11.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 CZEKAM NA WIADOMOśCI I OPINIE O BUDOWIE DOMU WEDłUG TEGO PROJEKTU (W-21.12B). JA JESTEM NA ETAPIE STANU SUROWEGO OTWARTEGO. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka Opole 30.11.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witam!!! Dorotko napisz proszę co tam u was!!! Pewnie ostro idziecie z robotą jak masz jakieś świeże fotki to proszę prześlij. jestem ciekawa jak wam idzie urządzanie waszego gniazdka Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 01.12.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Inka, w sumie to sie niewiele zmienia bo tylko malujemy,ale w przyszłym tygodniu będą pomalowane parkiety, więc cykniemy jakieś fotki i wrzucę do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belin 06.12.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 I doszło parę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 06.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 wrzuciłam fotki kuchni http://www.prv.warco.pl/budowa2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belin 07.12.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 No, no Smiejuski tylko pozazdrościć. Widze Dorka że warsztat pracy juz masz Z czego robiliście blat bo planujemy takie samo rozwiązanie z połączeniem kole okna jako parapet. ps. I tak pochwalilibyście się jeszcze kominkiem, bo pewnie się już coś więcej wykluło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 07.12.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 to jest zwykły blat kuchenny tylko cięty z szerokości 120 cm w sumie do wywalenia, bo ściany mamy tak potynkowane i tak "prościutkie z kontami prostymi" że panu przy pomiarach się rozjechało co nieco i będzie robił od nowa ....ale na fotach nie widać i jest suuuuper a kominka nie mamy, i raczej nie będziemy mieć w tym roku, nie starczy już czasu a tez sami robić będziemy następny etap to pomalować korytarz i założyć listwy przy podłogach na dole potem czeka z utęsknieniem jeszcze jeden nie ocieplony pokój (ale ciiiicho sza żeby pogoda nie usłyszała bo przyjdą mrozy...) a potem już święta, święta, święta ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belin 07.12.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Fakt nie widać, ale u nas też jest "prościutko" więc trzeba będzie dopilnować coby sobie dobrze rozmierzyli. Z kominkiem i tak jesteście ido przodu bo u nas nawet wkładu nie ma -więc pozostaje przyszły rok jak kasy i zapału starczy. Rozumiem z radości wypowiedzi iz świeta juz na nowych włościach - pogratulować. Do nas majster od środka przychodzi w przyszłym tygodniu - tak przynajmniej obiecał - i zobaczymy jak mu pójdzie. Może św. wielkanocne będą juz w w21-12 - chorera ale jeszcze daleko do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 07.12.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 spokojnie... zdążysz nie ma co na hura bo potem poprawiać trzeba, ale widziałam twoją wełenkę poukładaną.... równo jak od linijki no i te barierki na balkonie.... bomba, że o elewacji nie wspomnę położyliście już docelowy tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka Opole 08.12.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 wow Dorotko super kuchnia:) nic tylko pozazdrościć!! z wypiekami na twarzy śledzę wasze poczynania więc nie zapominaj o nas dopiero rozpoczynających przygodę z w2112 śwież fotki zawsze mile widziane. a co do zimy to się nie martw. ma przyjść podobno dopiero pod koniec stycznia. a nas ta lekka zima może pogrążyć - wszyscy ostro budują i materiały drożeją lekki mrozik by się przydał my nadal zbieramy oferty wykonawców. ale już przed świętami będziemy musieli podjąć ostateczną decyzję. ojjj może być z tym ciężko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka Opole 08.12.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 I doszło parę zdjęć widzę że domek nabiera "rumieńców" aż miło się ogląda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belin 10.12.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 A dziękuję, Wasze słowa są jak ambrozja. Tynk jest już docelowy, stanęło na Kabe silikat, choć co do wykonania patrząc z bliska to mogłoby byc lepiej. A co do wełny to nie wiem czy bym się drugi raz podjał układania tak się z niej sypało. Pod koniec każdego dnia chodziliśmy z żoną jak robocopy, wszędzie tego było pełno pomimo pełnego opatulenia, okularów i masek. Chociaż jak zobaczyłem jak firma ułożyła u kolegi to mi się go szkoda zrobiło - chyba nogami tą wełnę upychali. Z barierkami to mieliśmy ponoć fuksa bo w tydzien się wykonawca uwinął tuż przed tynkiem, a w tut. regionie trzeba ponoć czekać po 3-4 tygodnie. ps. Zimy na razie na szczęście neni, chociaż widzę że Inka jej wypatruje z utęsknieniem. I jak tu wszystkim dogodzić ma biedna aura. No i wiadomość z ostatniej chwili - jutro zaczyna mr. Januszek od wykończeniówki. Zobaczymy czy się spisze tak ładnie jak u właściwie całej mojej familii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 10.12.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 wrzuciłam fotki kuchni http://www.prv.warco.pl/budowa2/ czy to zebrano?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 10.12.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 dalaris ale o co chodzi bo nie kumam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lj80 11.12.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 wrzuciłam fotki kuchni http://www.prv.warco.pl/budowa2/ dokładnie tak myslę zrobić (otwartą kuchnię) ...jak by ktoś mógł to prosze o wrzucenie fotek napewno upewni to w wyborze projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka Opole 11.12.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dorota a tak nawiązując jeszcze do kuchni. Masz jakieś meble za tym niskim murkiem czy nic się już tam nie mieści??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 12.12.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 za tym murkiem ma być jeszcze taki metrowy blat roboczy. Najpierw myślałam że mini stoliczek na poranna kawę, ale blacik będzie lepiej wyglądał. A pod nim szafek już nie planuje. Tam będzie miejsce na stołki żeby przycupnąć przy tej porannej kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lj80 12.12.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 ...czy ktoś z szanownej szlachty budował w bierzący roku 21.12 lub 21.12a mam pytanko jaki wyszedł koszt brutto stanu "deweloperskiego" a i jaką metodą budowaliście ("normalnie" czy jedyną słuszną -gospodarczo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts