belin 16.04.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Kasiu 25-tki nośne w środku na dole i pięterku, niestety ciężko coś przyoszczędzić. Z liczeniem bywa różnie, zawsze trzeba przyjąc jakiś margines błędu.Na styk idealnie trafiło mi się tylko z pustakami na ścianki działowe - no zostało parę szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 16.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Aż serce się raduje, że w końcu coś ruszyło!!! No to Blake cały rok przed tobą - zaczynaj ostro i na bieżąco informuj o postępach prac[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrobar2 17.04.2009 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 no pewnie blake że się raduje teraz ciężki rok przed tobą, ale do zrobinia gratuluje inof na bieżąco i nie zapomnij o fotkach a propos już na dnia załącze fotki moich łazienek korytarza i kuchni płytki skończone zaieram się za podłogi na dole będzie parkiet dębowy u góry niestety panele pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 17.04.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Faktycznie budowa to ciężki okres. Jak się połączy z narodzinami drugiego dziecka to wychodzi z tego prawdziwy meksyk. Jednak idzie się przyzwyczaić do nadmiaru zajęć. Tak sobie myślę, że jak skończymy budowę, a dzieci będą trochę starsze, to będziemy się chyba strasznie nudzić. Od dwóch dni mamy okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belin 17.04.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No Blake jestem pod wrażeniem skrupulatności w prowadzeniu dziennika. Można na bieżąco śledzić co tam u Was rośnie. Powodzeniabelin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 17.04.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dzięki, Blake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 17.04.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ładne okna Darek - co to za kolor i jaki profil? Brama też juz jest? Belin - wybudowałes garaż? Pokaż jakieś zdjęcia z zagospodarowania otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 17.04.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Teresa, Tobie też dziękuję. Okna w kolorze dąb, ale nie złoty, tylko po prostu dąb. Profil coś w stylu soft-line, sosna, firma Karo. To taki nasz mały kaprys, przyznaję. Jak na razie jesteśmy bardzo zadowoleni, bo bardzo nam się podobają. A bramy niestety jeszcze nie ma. Będzie gdzieś za tydzień. Za to między kotłownią a garażem mamy już docelowe drzwi. Póki co z garażu zrobiła się strefa zdemiltaryzowana, mówiąc językiem informatycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaigi 18.04.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Blake gratuluję rozpoczęcia prac. Fajnie się przegląda twój dziennik Darek, okna wyglądają naprawdę fajnie! Domyślam się, że drewniane. Obejrzałam filmik z łazienki mrobara i stwierdziłam, że jednak dolna łazienka jest BARDZO mała. Ale w sumie - najważniejsze, że prysznic tam sie zmieści My jestesmy na etapie szukania ekipy która dom postawi, na razie facet ma wyliczyc ile będzie chciał za naszą chałupkę. Strach sie bać jaką cenę i termin poda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 18.04.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 igaigi - śliczne miejsce wybrałeś na swoją siedzibę. Gdzie to sa takie piękne tereny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaigi 18.04.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Teresa, ogólnie mówiąc to Beskid Niski. To prawda, pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrobar 18.04.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 o widze Beskid Niski - Sercu bliski Beskid Niski.igaigi Śliczne miejsce a jaka to mijescowośc jeslki można wiedzieć?? ja czasami jeżdże na Folusz tzn owiedzamy Magurę a mijesce naprawdę piękne i spokojne pozdawiamco do dolnej łazienki jak wstawicie tam kabinę 90 to jest faktycznie niewielka za to górna jest całkiem przyzwoita ja mam górną łazienkę zmniejszona i tak jest wystarczająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaigi 18.04.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Mrobar, odbierz priva A Ty planujesz na dole kabinę prysznicową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrobar2 19.04.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 tak planuje kabinę 90 kibelek i umywalkę jak to stanie na swoim miejscu to wysle fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 19.04.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Igagi, rewelacyjny widoczek. Piękna sprawa, bo góry są bliskie mojemu sercu (z zamiłowania). Nam przyszło żyć na płaskim, niestety. Co do dolnej łazienki, to my robimy tam brodzik z płytek za szklanymi drzwiami przez całą szerokość łazienki (130cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaigi 19.04.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Nam przyszło żyć na płaskim, niestety. Ale budować łatwiej Jak widzicie działka jest pochyła, więc czeka nas jeszcze równanie... No i wiercenie studni też nie będzie łatwe i przyjemne, ciekawe na ilu metrach pojawi się woda a z każdym metrem cena rośnie A co do dolnej łazienki to też miałam taki pomysł jak darek - z drzwiami otwieranymi na zewnątrz (takie planujecie?) tylko mąż nie bardzo chce się zgodzić. Ale ja i tak na razie mogę sobie tylko planować na kartce i oglądać wasze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrobar2 19.04.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 kurde ja myslałem o tym ale szkoda mi było miejsca a poza tym nie ma dużego wyboru takich dużych drzwi do prysznica. co do górek faktycznie sliczne byłem dziś w iwoniczu igaigi nie doszło mi nic na prv a może tylko nie moge znaleźć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 19.04.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Właśnie drzwi otwieranych na zewnątrz by się za bardzo nie dało, bo zawadzałyby o sąsiadujący sedes i grzejnik - drabinkę. Dlatego będą drzwi przesuwne. Wszystko wskazuje, że takie jak te: klik Patrząc od drzwi będą: umywalka z szafką, grzejnik z drabinką na przeciwko, sedes i prysznic z płytek. Jak na mój gust, to optymalnie, jak na tę małą powierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 19.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Blake, ciesz się, że możesz obserwować swoją działkę o tej porze roku. Przynajmniej wiesz, że sprawę izolacji przeciwwilgociowych, zagęszczania zasypki i innych podobnych musisz potraktować śmiertelnie poważnie. Gorzej by było żyć w słodkiej nieświadomości przez pół roku i obudzić się z ręką w nocniku następną wiosną. Głowa do góry, w końcu się przecież osuszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaigi 19.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 mrobar, teraz powinno coś przyjść Darku, zmartwiłeś mnie tym, że się nie zmieszczą otwierane drzwi, bo mam dosyć szorowania przesuwnych drzwi w prysznicu, eh... Ale jeszcze coś w tej kwestii wymyślę Blake, no rzeczywiscie w sobotę pogoda nie rozpoeszczała w stolicy... ale teraz ma być już słonecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts