stuk 18.04.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Spiżarnię zrobiłbym pod schodami - z obniżonym poziomem posadzki, będzie chłodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 18.04.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 No nareszcie Ktoś to buduje! Czy bylibyście tacy kochani i uszczknęli rąbka tajemnicy "w temacie" kosztorys.Chodzi o w-21.12 i w-20.12.Już pisałam, że nam bardzo odpowiadałby w-21.12a /pomieszczenie nad garażem/.Piszcie jak najwięcej jak wam idzie, będziemy uważnie śledzići z niecierpliwością czekać na pierwsze zdjęcia.Jeśli można: gdzie budujecie? Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakow 19.04.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 My naszego W-20.12 budujemy w Słupnie k/Radzymina. "W temacie" kosztorys poszło na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 19.04.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witaj! Moj domek mozesz obejrzec na tej stronie http://www.slone.one.pl/~gosia/dom/dom.html moja lazienka http://www.slone.one.pl/~gosia/lazienka.html Gosiu, wam to dobrze już sobie mieszkacie w swoim wymarzonym... a propos:jak nazywa się ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 19.04.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Coś mi ciężko przychodzi pisanie z cytatem. Wyszło na to, że twój domek to mój domek A wydawało mi się, że już, już to umiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 19.04.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 jakow: jeszcze raz dzięki. Jeszcze raz - bo nie wiem czy na twój priv coś przyszło. W każdym razie usiłowałam wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Coś mi ciężko przychodzi pisanie z cytatem. Wyszło na to, że twój domek to mój domek A wydawało mi się, że już, już to umiałam... Pisanie z cytatem jest bardzo proste. Klikasz na tego faceta z chmurką - górny prawy róg postu i tyle. To kliknięcie kopiuje wypowiedż. Jeśli chcesz zacytować tylko fragment, to albo klikasz na chmurkę i potem wycinasz to czego nie chcesz zacytować, lub kopiujesz cytowany fragment, wklejasz, podświetlasz - Ctrl +A, klikasz na Quote i to wszystko. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 19.04.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Pisanie z cytatem jest bardzo proste. dzięki Sonika, muszę to jeszcze dopracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Pisanie z cytatem jest bardzo proste. udało mi się? zaraz zobaczymy. O jedno Quote za dużo, ale sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enter 19.04.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Zakupilismy taki projekt http://www.agrobisp.com.pl/cgi-bin/store?action=display&item=181&usid=1jednak ulegal zmianom. - Przede wszystkim zostal powiekszony. Obecnie jest 11 m na 9 m.- Lustrzane odbicie- Jak widac na zdjeciu zrobiono ganek. - Przed toaletom zrobilismy pomieszczenie gospodarcze z tej wneki, jednoczesnie przesuwajac scianke w kuchni aby wyrownala do reszty. -nie wybudowalismy sypalni na parterze (uzyskalismy duzy salon)Na pietrze.-Poniewaz sciany zostaly wydluzone wiec dodalismy po jednym oknie na kazdej scianie. - Mniejsza sypialnie podzielismy na dwa pokoje.-Aby byla mozliwosc zrobienia drzwi do drugiego pokoju z korytarza to zmniejszylismy troche lazienke. -w drugim pokoju dorownalismy jedna sciane do drugiej, uzyskujac tym samym miejsce kolo schodow, przeznaczajac je na garderobe. -Powiekszylismy zadaszenie nad tarasem-w przyszlosci planujemy zrobic drewniany taras na calej dlugosci sciany ( 33 m2) - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enter 19.04.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 aha i w tym projekcie o ktory sie pytasz uwazam, ze balkon jest zbedny. Traci sie cieplo a i tak w sensowny sposob sie z niego nie korzysta. Lepiej zrobic taras , ktory bedzie mial barierki jak balkon a bedzie duzo miejsca na postawienie stolu i zjedzenie np. sniadania w ladny niedzielny poranek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 20.04.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Jacek, dziękuję. Już mam wydrukowane. Na razie nie będziemy zawracali ci głowy. Odpocznij przed bitwą A w wolnej chwili melduj jak tam na polu walki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 21.04.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Pewnie masz rację Gosiu z tym balkonem. Chociaż, byłby z niego piękny widok na zalesione góry (domek w dolince). Poza tym myślę, że dodaje uroku tej chałupce. Fakt, wchodzić tam tylko po to żeby odśnieżać (a u nas jest tego śniegu) to mało ciekawa perspektywa. Balkon tylko dla ozdoby? Marzyłam o pięknych pelargoniach itp. Nie wiem co zrobimy. W każdym razie dzięki za sugestie. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 21.04.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Pewnie masz rację Gosiu z tym balkonem. Chociaż, byłby z niego piękny widok na zalesione góry (domek w dolince). Poza tym myślę, że dodaje uroku tej chałupce. Fakt, wchodzić tam tylko po to żeby odśnieżać (a u nas jest tego śniegu) to mało ciekawa perspektywa. Balkon tylko dla ozdoby? Marzyłam o pięknych pelargoniach itp. Nie wiem co zrobimy. W każdym razie dzięki za sugestie. Pozdrowienia! Ja bym ten balkon zostawila bo dodaje uroku temu domkowi i bedzie z niego ladny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 21.04.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Coś mi ciężko przychodzi pisanie z cytatem. Wyszło na to, że twój domek to mój domek A wydawało mi się, że już, już to umiałam... Pisanie z cytatem jest bardzo proste. Klikasz na tego faceta z chmurką - górny prawy róg postu i tyle. To kliknięcie kopiuje wypowiedż. Jeśli chcesz zacytować tylko fragment, to albo klikasz na chmurkę i potem wycinasz to czego nie chcesz zacytować, lub kopiujesz cytowany fragment, wklejasz, podświetlasz - Ctrl +A, klikasz na Quote i to wszystko. Powodzenia ups... chyba mi te pisanie cos nie wyszlo{to z fragmentem cytatu} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.04.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Coś mi ciężko przychodzi pisanie z cytatem. Wyszło na to, że twój domek to mój domek A wydawało mi się, że już, już to umiałam... Pisanie z cytatem jest bardzo proste. Klikasz na tego faceta z chmurką - górny prawy róg postu i tyle. To kliknięcie kopiuje wypowiedż. Jeśli chcesz zacytować tylko fragment, to albo klikasz na chmurkę i potem wycinasz to czego nie chcesz zacytować, lub kopiujesz cytowany fragment, wklejasz, podświetlasz - Ctrl +A, klikasz na Quote i to wszystko. Powodzenia ups... chyba mi te pisanie cos nie wyszlo{to z fragmentem cytatu} nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enter 21.04.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Nie watpie w to, ze ladnie bedzie wygladal z balkonem, ale ja czasem mysle praktycznie a nie estestycznie. Chodzi mi o to, ze w miejscu gdzie robi sie strop pod balkon to on w miejscu zetkniecia sie ze sciana nie moze byc ocieplony. A poza tym na takim balkonie to w sumie co robic? Wyjsc, zeby chwile postac i widoki poogladac. Mysle, ze z tarasu bedzie rownie piekny widok. Co do kwiatkow, to moze zamontowac takie wieszaki na doniczki zaraz pod oknem. Bardzo ladnie to bedzie wygladac. Sama musze o czyms takim pomyslec ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 21.04.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Nie watpie w to, ze ladnie bedzie wygladal z balkonem, ale ja czasem mysle praktycznie a nie estestycznie. Chodzi mi o to, ze w miejscu gdzie robi sie strop pod balkon to on w miejscu zetkniecia sie ze sciana nie moze byc ocieplony. A poza tym na takim balkonie to w sumie co robic? Wyjsc, zeby chwile postac i widoki poogladac. Mysle, ze z tarasu bedzie rownie piekny widok. Co do kwiatkow, to moze zamontowac takie wieszaki na doniczki zaraz pod oknem. Bardzo ladnie to bedzie wygladac. Sama musze o czyms takim pomyslec ) Pozdrawiam Mój mąż też myśli praktycznie (z racji wykonywanego zawodu) a ja estetycznie (z racji wykonywanego zawodu) i nie możemy się zejść. Temat balkony gdzieś na pewno jest to sobie poczytać będę musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 24.04.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 od kwietnia ruszamy z budową naszego domku 21.12, zamierzam zlikwidować spiżarnię w kuchni i tam wydzielić część jadalną, chcemy na parterze zrobić tylko wc i może tam wygosparować jakoś miejsce na spiżarnię , która jest niezbędna. Może coś doradzicie. Pozdrawiam wszystkich. Jak tam mury, pną się do góry? Robicie balkon i garaż? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 25.04.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Szukam o tych balkonach i szukam i nie mogę znaleźć Nie ma ich, czy ja szukać nie umiem? Pewnie to drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts