hela32 29.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Basiu/Andrzejubardzo proszę o fotki waszego domu, ja też będę budować w 21.12a.Śledzę wszystkie informacje na forum. I jeśli można to przybliżone koszty na priw. Będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 30.05.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Basiu/Andrzeju bardzo proszę o fotki waszego domu, ja też będę budować w 21.12a.Śledzę wszystkie informacje na forum. I jeśli można to przybliżone koszty na priw. Będę bardzo wdzięczna. Jest problem. Nie mamy jeszcze fundamentów... być może wybudujesz prędzej od nas W każdym razie pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwiki 31.05.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam wszystkich ! Ja i moja druga połówka przymierzamy się na 90% do projektu w-21.12a. Niestety narazie jestesmy na etapie kupna działki, ale mamy nadzieję że w tym roku jeszcze staną fundamenty tego pięknego domku, a na przyszłyu rok reszta. Optymistka ze mnie W każdym bądz razie będę śledzić wasze losy budowy i szczerze Wam dopingować !!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 01.06.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam wszystkich ! Ja i moja druga połówka przymierzamy się na 90% do projektu w-21.12a. Niestety narazie jestesmy na etapie kupna działki, ale mamy nadzieję że w tym roku jeszcze staną fundamenty tego pięknego domku, a na przyszłyu rok reszta. Optymistka ze mnie W każdym bądz razie będę śledzić wasze losy budowy i szczerze Wam dopingować !!!. Bardzo budujące jest to, że takich optymistów jak my jest więcej Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama94 12.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam jestem jedną myślę ze szczęśliwych posiadaczek projektu W 21.12, a co za tym idzie realizujemy ten projekt z niewielkimi zmianami, w tej chwili jest stawiana więźba dachowa w zasadzie od samego początku byłam pewna ,że to jest to czego szukaliśmy, nie duży, prosty , a co za tym idzie tani w wykonaniu i bardzo funkcjonalny. wprowadziliśmy pewne modyfikacje m.in dodatkowe przejście z kotłowni do garażu, zwiększenie garażu, a i jeszcze kilka innych drobnych poprawek...... Chetnie odpowiem jeśli masz jakieś pytania dot .realizacji. Pozdrawiam Kama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hela32 22.06.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witaj Kamamam w palnie budowe bardzo podobnego domu bo W21-12a, podziel sie ze mna swoimi odczuciami, czy nie jest ten domek za mały dla czteroosobowej rodziny. mam duże watpliwości co do salonu, ale nie chcialabym rezygnować ze spiżarni co najwyżej przeniosę ja pod schody. Jeśli możesz przeslij mi jakieś fotki, a może przybliżony kosztorys. Będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 19.07.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 A co z fotkami pomieszczeń na poddaszu ? Ktoś mógłby je zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 21.07.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Zapomniałbym - JAKOW - kiedy wrzucicie nowe fotki z Waszej budowy ?? Czekamy z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 21.07.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Zapomniałbym - JAKOW - kiedy wrzucicie nowe fotki z Waszej budowy ?? Czekamy z utęsknieniem my również!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakow 23.07.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Zapomniałbym - JAKOW - kiedy wrzucicie nowe fotki z Waszej budowy ?? Czekamy z utęsknieniem my również!!! Witajcie Przepraszam ale mam tyle na głowie, że momentami nie wiem za co się najpierw złapać. Kłopoty z wykonawcami: najpierw obiecują i oglądają domek a potem zwodzą że "już, już zaraz zaczynają" i... zero kontaktu, nerwy i szukanie wykonawców od nowa - a czas leci Położona jest inst.eletryczna, wywiercona studnia, wkopana studzienka (3 kręgi) nad rurą wodną i zainstalowany hydrofor (obiecany wodociąg gminny jakoś się spóźnia), poprowadzone rury wodne do domu i do kraników na zewnątrz, zrobiona kanalizacja (z podłączeniem do szamba) i hydraulika wewnątrz, założone okna, założone drzwi zewnętrzne (osobiście tymi ręcami ), założona brama garażowa, zrobiona wentylacja garażu i spiżarni pod schodami. Lada dzień wchodzą tynkarze a zaraz po nich posadzkarze. Pomieszkujemy teraz na budowie (nie mamy jeszcze alarmu a okna założone). Rano pobudka... do pracy... po pracy na budowę i tak codziennie. Uff...Zdjęcia będą, nie mam po prostu czasu... a jak mam chwilę czasu to nie mam siły Proszę o jeszcze chwilkę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 23.07.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.07.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ja również czekam !! I muszę napoić oczęta widokiem tego projektu, bo ostatnio łazi za mną coś takiego : http://www.domek.net.pl/mur_cieply_z_garazem_prostym/mur_cieply_front.htm i kurde wydaje mi się, że jest równie funkcjonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hela32 28.07.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ja też mogę dołączyć do grona wielbicieli tego biura, jesli zdążę z papierami to od jesieni ruszam z W 21-12a, zwysiężył ze względu na garaż i strych nad garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hela32 28.07.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 jakow,czy ja też mogę liczyc na przeslanie na priv [email protected] kosztorysy, będę bardzo wdzięczna, będę budować W21-12a. Pozdrowionko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 29.07.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 dlaczego tu nikt nic nie pisze??????????!!!!!!!!!!!!! hdi206 napiszcie co u Was!!!! z penością coś ciekawiego i budujacego! a może ktoś inny buduje te małe co nie co??? hdi pokaż jak wygląda wasz plac boju!!! prosze!!!!!!!!! pokaż i napisz!!! u nas stan zero zkończony, teraz czekamy na solbet 24-700 ma być w przyszłą sobotę (daj Boże żeby był!) na chudziaku juz stoi 10 palet bloczów 30. z "ciekawostek Dropsa" w czwartek podłączyli naszą skrzynkę pps do swojej sieci!! teraz musimy kopać i podłączyć swoją docelową lub budowlaną, jak da radę to tą docelową zamontujemy w garażu!! (blaszaku na rupiecie) może ktoś z Was tak zrobił!!??? musimy jeszcze podnieść poziom naszej działki o kilkadziesiąt wywrotek ziemi!! ale to później ... pozdrawiamy serdecznie (szczególnie bardzo bardzo budujących ten projek!) ps sobie i waszytkim życze doby 36-48h hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hela32 29.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Piotr będę budowac bardzo podobny dom, czy możesz mi przeslac na priv [email protected] jakiś przybliżony kosztorys. Dzięki hela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 30.07.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 wysyłam!mam nadzieje, że pomogę!pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakow 31.07.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hela32 31.07.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Zapraszam na stronę: http://www.weronika.mapi.com.pl/budowa.php hdi206 czy możesz pi przesłać kosztyrys na priv [email protected] będę budować bardzo podobny domek W 21-12a . Zastanawiam się czy skosy na górze nie są zbyt duże, jak teraz z perspektywy czasu oceniacie ten domek pod względem funkcjonalności, mamy czteroosobową rodzinę. Będę wdzięczna za każdą informaję ( a może jakieś zdjęcia). Pozdrowionko hela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hela32 01.08.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 No to sobie już nabudowałam, wczoraj otrzymaliśmy WZ i co sie okazało, że upatrzony projekt W21-12a jest o cały 1 metr za szeroki. (od frontu) Mam trzy wyjścia; odwołać się, wybrać projekt bez garażu, albo się zastrzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts