ANETKA1 02.08.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 OKAZJA!!!OD WIELU LAT NAJPIEKNIEJSZY POLER FIRMY IMPRONTA ITALGRANITI SERII LA GAMME -NAZWA TOPAZIO WYCOFANY Z PRODUKCJI PONIEWAZ ZOSTAŁ ZASTAPIONY INNYM KOLOREM .TOPAZIO JEST WYJATKOWYM ODCIENIEM,NAJCZĘŚCIEJ POSZUKIWANYM,JEST O CIEPŁEJ TONACJI BEŻU KREMU NADAJE SIE SZCZEGÓLNIE DO SALONU,KUCHNI ITP.JEST JUZ NIE DO KUPIENIA W SKLEPACH!KUPIŁAM GO WRAZ Z SIOSTRĄ KTÓRA Z POWODU WYJAZDU DO USA SPRZEDAŁA DOM A PŁYTKI PRZEZNACZONE NA REMONT ZOSTAŁY.NOWE W OPAKOWANIACH GATUNEK I ,FORMAT 60X60 PONAD 70 M2CENA 250 ZŁ ZA M2.WARSZAWATEL.501761381GG 342619FOTO NA MAILA LUB NA STRONIE PRODUCENTA http://www.impronta.it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANETKA1 08.08.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 warto warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.08.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Anetka, strasznie drogo proponujesz do odsprzedaży ten gres mi proponowano go w Yeti za 140 PLN chyba siostra przepłaciła miałam go kupować ale nie mieli ilości jaką potrzebowałam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANETKA1 10.08.2007 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 IZAT za 140 zł na 100% proponowali Ci II lub III gatunek dlatego była taka cena.Katalogowa cena tego gresu była około 400 zł teraz jest on nieosiągalny,a moja siostra około 8 mies. temu płaciła za niego 350 zł.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.08.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 IZAT za 140 zł na 100% proponowali Ci II lub III gatunek dlatego była taka cena. Katalogowa cena tego gresu była około 400 zł teraz jest on nieosiągalny,a moja siostra około 8 mies. temu płaciła za niego 350 zł. pozdrawiam proponowali mi właśnie I gatunek ja rozmawiałam o nim w Yeti około 2 miesiące temu, może chcieli go wysprzedać na maxa ze względu właśnie na końcówkę serii też mnie zdziwiła ta cena za ten gres pokusiłam się o sprawdzenie w kilku miejscach co do gatunku i okazało się, że to I wiem, że cena katalogowa była tak wysoka bardzo chciałam mieć ten gres jest bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANETKA1 10.08.2007 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 IZAT zrobili taką cene bo zostały im małe końcówki i z tego co wiem w różnych wypałach czyli nie z jednej serii produkcyjnej, więc dlatego zrobili taką cene.Mogą to tez być jakies zwroty od klientów którym zostało po jednej paczce np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.08.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 nie mam pojęcia ale to całkiem możliwe ja wcale nie podważam, że tyle za niego zapłaciłyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANETKA1 10.08.2007 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 IZAT piszesz o tym że jest bardzo ładny ,wiem że jest bardzo ładny bo są chyba tylko dwa takie piekne gresy- własnie TOPAZIO a drugi Mirella firmy TAU a cena tego tau wynosi ok.350 zł.A udało Ci sie cos dobrac zamiast Topazio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.08.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 coś tam się udało ale nie jest to szczyt moich marzeń niestety w Yeti trochę mnie zwodzili, że znajdą dla mnie odpowiednią ilość, nawet już jakaś przedpłata poszła ale krótko mówiąc wydudkali mnie trochę wobec powyższego termin mnie gonił i kupiłam włosko- chiński gres który był od ręki firmują go Włosi ale wykonany w Chinach co trochę mnie martwi .... wygląda na przyzwoity jeśli chodzi o jakość o efekcie końcowym będę mogła mówić za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANETKA1 10.08.2007 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 IZAT mam nadziej że Twój gres będzie ok,ale wiesz jak to jest z chińszczyzną.Znajomi połozyli chiński i po roku musieli zmieniać .Ja jestem tego zdania że ja będe na niego patrzec każdego dnia i lepiej więcej zapłacić a mieć produkt oryginalny i sprawdzonypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.08.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 a co znaczy oryginalny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANETKA1 10.08.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 oryginalny znaczy sprawdzony pod wzgledem technicznym o dobrych parametrach,renomowanej firmy z tradycjami i doświadczeniem w produkcji gresu czyli nie chiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.08.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 oryginalny znaczy sprawdzony pod wzgledem technicznym o dobrych parametrach,renomowanej firmy z tradycjami i doświadczeniem w produkcji gresu czyli nie chiński nie wiem czy wiesz, że Włosi mają sporo fabryk w Chinach czy gres z takiej fabryki nie jest oryginalny?? a na opakowaniu swojego masz napisane, że gdzie go wykonano?? najlepiej zeskanuj i wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANETKA1 10.08.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 tak mam napisane że został wyprodukowany we Włoszech,są również napisane numery partii,można sprawdzic nawet kiedy wyszedł z fabryki.wiem że są fabryki w Chinach,ale wiesz jak to jest z Chińskimi wyrobami niskiej ceny nie wytłumaczysz tanią siłą roboczą.zawsze odbije sie to na jakości i na materiałach z którego towar jest wyprodukowany,widziałaś wyprodukowane w Chinach np. umywalki i toalety ?ale każdy ma swoje zdanie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.08.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 tak mam napisane że został wyprodukowany we Włoszech,są również napisane numery partii,można sprawdzic nawet kiedy wyszedł z fabryki. wiem że są fabryki w Chinach,ale wiesz jak to jest z Chińskimi wyrobami niskiej ceny nie wytłumaczysz tanią siłą roboczą. zawsze odbije sie to na jakości i na materiałach z którego towar jest wyprodukowany,widziałaś wyprodukowane w Chinach np. umywalki i toalety ? ale każdy ma swoje zdanie na ten temat. okaże się w praktyce są na forum osoby, które mają oryginalny chiński gres i są bardzo zadowolone z niego toalet chińskich nie widziałam mam z firmy, która zajmuje się produkcją wyrobów ceramicznych od ponad 250 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANETKA1 10.08.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 ja mam nadzieje ze tez bedziesz zadowilona ! i mysle ze twoj gres sie sprawdzi a toalete wybralas villeroya , tez mi sie podoba pozdrawiamps. zastosuj dobry impregnat do gresu i powinno byc wszystko ok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 toalete wybralas villeroya , tez mi sie podoba pozdrawiam skąd wiesz?? gratuluję rozeznania rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANETKA1 10.08.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 urządzam właśnie drugi swój dom więc musiałam sie troche na tym już poznać (godziny spędzone nad wyborem umywalek,toalet,gresów,glazur,podłóg itd.) i tysiace wysłuchanych opinii i porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANETKA1 14.08.2007 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 może ktoś ma jeszcze jakieś pytania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.08.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Anetka, sorry, że to znowu ja może wystaw ten gres na allegro, może szybciej go sprzedaż bo tutaj szczerze mówiąc cienko to widzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts