Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OKAZJA!PIĘKNY WŁOSKI GRES TOPAZIO POLER IMPRONTA ITALGRANITI

Recommended Posts

OKAZJA!!!OD WIELU LAT NAJPIEKNIEJSZY POLER FIRMY IMPRONTA ITALGRANITI SERII LA GAMME -NAZWA TOPAZIO WYCOFANY Z PRODUKCJI PONIEWAZ ZOSTAŁ ZASTAPIONY INNYM KOLOREM .

TOPAZIO JEST WYJATKOWYM ODCIENIEM,NAJCZĘŚCIEJ POSZUKIWANYM,JEST O CIEPŁEJ TONACJI BEŻU KREMU NADAJE SIE SZCZEGÓLNIE DO SALONU,KUCHNI ITP.

JEST JUZ NIE DO KUPIENIA W SKLEPACH!KUPIŁAM GO WRAZ Z SIOSTRĄ KTÓRA Z POWODU WYJAZDU DO USA SPRZEDAŁA DOM A PŁYTKI PRZEZNACZONE NA REMONT ZOSTAŁY.

NOWE W OPAKOWANIACH GATUNEK I ,FORMAT 60X60 PONAD 70 M2

CENA 250 ZŁ ZA M2.

WARSZAWA

TEL.501761381

GG 342619

FOTO NA MAILA LUB NA STRONIE PRODUCENTA http://www.impronta.it

IZAT za 140 zł na 100% proponowali Ci II lub III gatunek dlatego była taka cena.

Katalogowa cena tego gresu była około 400 zł teraz jest on nieosiągalny,a moja siostra około 8 mies. temu płaciła za niego 350 zł.

pozdrawiam

proponowali mi właśnie I gatunek :)

ja rozmawiałam o nim w Yeti około 2 miesiące temu, może chcieli go wysprzedać na maxa ze względu właśnie na końcówkę serii ;)

też mnie zdziwiła ta cena za ten gres

pokusiłam się o sprawdzenie w kilku miejscach co do gatunku i okazało się, że to I

wiem, że cena katalogowa była tak wysoka

bardzo chciałam mieć ten gres :)

jest bardzo ładny

coś tam się udało ale nie jest to szczyt moich marzeń niestety :(

w Yeti trochę mnie zwodzili, że znajdą dla mnie odpowiednią ilość, nawet już jakaś przedpłata poszła ale krótko mówiąc wydudkali mnie :(

trochę wobec powyższego termin mnie gonił i kupiłam włosko- chiński gres :( który był od ręki

firmują go Włosi ale wykonany w Chinach co trochę mnie martwi ....

wygląda na przyzwoity jeśli chodzi o jakość

o efekcie końcowym będę mogła mówić za jakiś czas :)

oryginalny znaczy sprawdzony pod wzgledem technicznym o dobrych parametrach,renomowanej firmy z tradycjami i doświadczeniem w produkcji gresu czyli nie chiński :wink:

nie wiem czy wiesz, że Włosi mają sporo fabryk w Chinach :)

czy gres z takiej fabryki nie jest oryginalny??

a na opakowaniu swojego masz napisane, że gdzie go wykonano??

najlepiej zeskanuj i wklej ;)

tak mam napisane że został wyprodukowany we Włoszech,są również napisane numery partii,można sprawdzic nawet kiedy wyszedł z fabryki.

wiem że są fabryki w Chinach,ale wiesz jak to jest z Chińskimi wyrobami niskiej ceny nie wytłumaczysz tanią siłą roboczą.

zawsze odbije sie to na jakości i na materiałach z którego towar jest wyprodukowany,widziałaś wyprodukowane w Chinach np. umywalki i toalety ?

ale każdy ma swoje zdanie na ten temat.

tak mam napisane że został wyprodukowany we Włoszech,są również napisane numery partii,można sprawdzic nawet kiedy wyszedł z fabryki.

wiem że są fabryki w Chinach,ale wiesz jak to jest z Chińskimi wyrobami niskiej ceny nie wytłumaczysz tanią siłą roboczą.

zawsze odbije sie to na jakości i na materiałach z którego towar jest wyprodukowany,widziałaś wyprodukowane w Chinach np. umywalki i toalety ?

ale każdy ma swoje zdanie na ten temat.

okaże się w praktyce :)

są na forum osoby, które mają oryginalny chiński gres i są bardzo zadowolone z niego :)

toalet chińskich nie widziałam :(

mam z firmy, która zajmuje się produkcją wyrobów ceramicznych od ponad 250 lat :)