Jose33 02.08.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Jaka jest maksymalna długość życia chomika?Mój zwierzak ma już 2.5 roku bardzo sie do niego przywiązałem ale chyba zbliża sie powoli jego koniec:(Czy jest szansa na to żeby dociągnął do 5 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 03.08.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Raczej nie . Książki podają do trzech lat.Chociaż wyjątki się zdażają, jak wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 28.10.2007 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Raczej nie . Książki podają do trzech lat.Chociaż wyjątki się zdażają, jak wszędzie. No więc właśnie nie doczekał nawet do swoich 3 urodzin, padł tydzień temu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 29.10.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Pamiętam jeszcze dziś mój smutek po odejściu mojej Klementyny, choć to było jakieś 17 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 a ja mialam w zyciu 2 chomiki (oba zyly ok 2 lat) i powiem szczerze to bylo jedyne chyba zwierzatko z ktorym kompletnie nie potrafilam zalapac jakiegokolwiek kontaktu Chomiki mialy wszystko w ...nosie, cala swoja energie skupialy glownie na probach wydostania sie z klatki, w dzien spaly, w nocy cos tam szalaly, i nawet glaskania nie lubily.... ak wiec pamietam - jak zdechly - oczywisnbie nie bylo to mile ale prawde mowiac jakos szczegolnie nie odczuwalam zalu... co innego szczurek ktorego tez hodowalam - oh on byl cudowny i bardzo madry i wtedy jak zdechl (niestety po niecalym roku bo jakies chorobsko go dopadlo z ktorego mimo wysilkow wet. nie dalo sie go wyciagnac) to pamietam ze ryczalam potwornie Tak wiec - podziwiam osoby ktore potrafily zaprzyjaznic sie z chomikiem - dla mnie to chyba jedyne zwierzatko "futrzaste" do ktorych podchodze z podobnymi emocjami jak do rybek w akwarium.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.10.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ja miałam parę chomików w życiu, ostatni - Cyryl - był bardzo fajny i reagował na swoje imię - miał chłopak charakter. Żył chyba ponad 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 29.10.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 2 lata max 3 jak byłam mała miałam wile chomików ...myszek itd jednemu nawet urwałam noge no ale to juz inna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 30.10.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ja sie z moim Igorem zaprzyjaźniłem:)lubił głaskanie,po wyjęciu go z klatki i postawieniu na stole/łóżku często kładł sie i leżał w bezruchu czekając na głaskanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts