Grazia-Ol 02.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Czy w Castoramie i Praktikerze mają duży asortyment ceramiki? W sobotę zrobię wycieczkę, żeby przymierzyć się od niektórych eksponatów: wanny, sedesy, bidety, umywalki. Czy warto? Znajdę tam ceramiczną różnorodność? I uwaga: jak w wannie znajdziecie doktora, tzn., że już przymierzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Popatrz wczesniej ceny na necie ,bo bywaja nizsze niz w marketach.Tez bede sie wlasnie przymierzala przy czasie do zakupu , wiec prosze daj znac co i jak.Z tego co widac to duzo tego w marketach stoi ale czy to jakis ladne i dobre czy tylko duzo to jeszcze nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 02.08.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 No, ale w katalogu Castoramy (dołączonym do jakiegoś czasopisma o wnętrzach) są takie marki jak: Koło, Ravak, Roca, Cersanit i inne? A ciekawe gdzie jest sklep z ceramiką V&B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 A ciekawe gdzie jest sklep z ceramiką V&B? Znajdziesz ja m.in. w TTW OPEX przy Galerii Mokotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 02.08.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Nigdy tam nie byłam, jak dojechać? Do W-wy wjeżdżam od strony Marek. Podoba mi się Omnia Architektura z V&B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Kierujesz sie na Centrum, potem na Mokotow (moze byl Al. Niepodleglosci). Przy duzym skrzyzowaniu na wysokosci Metra Wilanowska odbijasz w prawo i dojezdzasz do samej Galerii Mokotow. TTW Opex jest na jej tylach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 02.08.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ok, popilotuje męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.08.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ok, popilotuje męża. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 03.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ja zdecydowanie polecam oglądać wszystko do łazienek w TTW na Alejach Jerozolimskich - z Marek jezdziesz trasą toruńską na końcu - na rondzie Zesłańców Syberyjskich skręcasz w prawo - TTW będzie po lewej pod pierwszym wiaduktem - moim zdaniem w TTW na Alejach jest większy wybór niż w TTW na Domaniewskiej (przy Galerii Mokotów) tam proponuję wybrać, spisać modele, symbole a kupować na necie lub w dużych hurtowniach i mocno negocjować ceny - ja na wszystkich artykułach w stosunku do cen z TTW utargowałam 30-40% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.08.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A ciekawe gdzie jest sklep z ceramiką V&B? Znajdziesz ja m.in. w TTW OPEX przy Galerii Mokotow oraz w TTW OPEX na Al. Jerozolimskich, (tak jak napisała @nia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 03.08.2007 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 a kupować na necie lub w dużych hurtowniach i mocno Dziękuję za rady @niu i Kasiu. Pewnie tam pojedziemy. Chociaż my "prowinicjusze" zawsze na Toruńskiej zabłądzimy. Jadąc do Krakowa na święta wielkanocne wyjechaliśmy na drodze do Włoch , zamiast na Grójecką. Ale może jakoś zaradzimy. I przymierzymy nasze "szanowne" do odpowiednich misek i bidetów. A w necie, jakieś konkretne sklepy polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 05.08.2007 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 No. Byłam, nie zabłądziłam, oglądnęłam. Nocowałam w hotelu i znowu oglądałam. I co? Nic: zawrót głowy. Przymierzyć się nie można, bo wszędzie czerwone zęby ostrzeżeń: NIE DOTYKAĆ. NIE SIADAĆ. A wanny umieszczono na 2 i 3 piętrze regałów, przecież nikt nie ogląda ani użytkuje w ten sposób . Wybór przeogromny, ale wolę swoja prowincję. Ale na wyprzedażach kupiłam parę fatałaszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts