Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DO WARSZAWIAKÓW

Grazia-Ol

Recommended Posts

Czy w Castoramie i Praktikerze mają duży asortyment ceramiki? W sobotę zrobię wycieczkę, żeby przymierzyć się od niektórych eksponatów: wanny, sedesy, bidety, umywalki. Czy warto? Znajdę tam ceramiczną różnorodność?

I uwaga: jak w wannie znajdziecie doktora, tzn., że już przymierzamy :wink:

Popatrz wczesniej ceny na necie ,bo bywaja nizsze niz w marketach.

Tez bede sie wlasnie przymierzala przy czasie do zakupu , wiec prosze daj znac co i jak.

Z tego co widac to duzo tego w marketach stoi ale czy to jakis ladne i dobre czy tylko duzo to jeszcze nie wiem .

ja zdecydowanie polecam oglądać wszystko do łazienek w TTW na Alejach Jerozolimskich - z Marek jezdziesz trasą toruńską na końcu - na rondzie Zesłańców Syberyjskich skręcasz w prawo - TTW będzie po lewej pod pierwszym wiaduktem - moim zdaniem w TTW na Alejach jest większy wybór niż w TTW na Domaniewskiej (przy Galerii Mokotów)

tam proponuję wybrać, spisać modele, symbole a kupować na necie lub w dużych hurtowniach i mocno negocjować ceny - ja na wszystkich artykułach w stosunku do cen z TTW utargowałam 30-40%

a kupować na necie lub w dużych hurtowniach i mocno

Dziękuję za rady @niu i Kasiu. Pewnie tam pojedziemy. Chociaż my "prowinicjusze" zawsze na Toruńskiej zabłądzimy. Jadąc do Krakowa na święta wielkanocne wyjechaliśmy na drodze do Włoch , zamiast na Grójecką. :wink:

Ale może jakoś zaradzimy. I przymierzymy nasze "szanowne" do odpowiednich misek i bidetów. A w necie, jakieś konkretne sklepy polecacie?

No.

Byłam, nie zabłądziłam, oglądnęłam. Nocowałam w hotelu i znowu oglądałam. I co? Nic: zawrót głowy. Przymierzyć się nie można, bo wszędzie czerwone zęby ostrzeżeń: NIE DOTYKAĆ. NIE SIADAĆ. A wanny umieszczono na 2 i 3 piętrze regałów, przecież nikt nie ogląda ani użytkuje w ten sposób . Wybór przeogromny, ale wolę swoja prowincję.

:wink: Ale na wyprzedażach kupiłam parę fatałaszków.