przemook9 30.03.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Mój mail to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martał 05.03.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 witamPrzymierzam się do budowy domu zasobnyjednak po obejrzeniu wirualnej przestrzeni widze ze salon jest mały a ma 35 m2jesli ktos ma juz wykonczony bardzo prosze o fotki bo moze 3d jest mylne [email protected] z góry bardzo dziękujezastanawiam sie tym samym jesli mam zostac oprzy tym projekcie o rezygnacji z pomieszczenia nr6 na dole i powiekszeniu salonu, jednak nie wiem co zrobic ze schodami poniewaz nie chce by przechodziły przez środek salonubardzo prosze o wasze rady i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martał 05.03.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 podaj adres mailowy i przesle kilka zdjec:) tez poprosze o fotki [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubalonka 13.03.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam W miarę możliwości poproszę również o zdjęcia z realizacji budowy domu. Szczególnie rozwiązania we wnętrzu, jak wyglądają skosy na piętrze, schody itd. Jakie rozwiązania warto zmienić w podstawowym projekcie? Jeżeli ktoś ma chwilę czasu... przy budowanie domu pewnie nie ma go za dużo, proszę o zdjęcia i wskazówki na maila: [email protected] Planuję budowę domu w woj. opolskim, może buduje ktoś w pobliżu? Pozdrawiam wszystkim forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts