Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję solidnego glazurnika, okolice W-wy

Recommended Posts

Usługi firmy Adozet to wielka niewiadoma, nieprofesjonalne podejście do klienta.

Umów się zleceniodawco - miej już wszystko zaplanowane, to pan właściciel po 2 tygodniach rozmów i ustaleń wyskoczy Ci z tekstem, że rezygnuje z robienia remontu u Ciebie bo ma lepszą fuchę. Dobrze, że teraz a nie w połowie prac w mieszkaniu...

A może to po prostu wycofanie się rakiem, żeby uniknąć spełnienia mojej prośby o kontakt z jakimś klientem u którego firma Adozet kładła glazurę?

hm...

1 - wszystkim zainteresowanym mogę udostępnić ( za zgodą Trini) naszą wymianę meilową ( poprzez pw) - każdy zainteresowany będzie mógł sobie sam ocenić nasze rozmowy i ustalenia

2 - nie podpisaliśmy żadnej umowy ( także wstępnej ) - nawt nie widzieliśmy sie na oczy

3 - termin prac u Trini to początek października - zrezygnowałem ( pisząc szczerze na pw a nie wyłączając telefon) w pierwszym tygodniu września

4 - poeciłem Trini usługi mojej konkurencji (bratanek2)

5 - jesli zrezygnowałem z tej pracy ( do czego chyba mam prawo ????) to nie będę wysyłał telefonów lub meili poprzednich inwestorów

6 - a czy ja prosiłem Trini o telefony do jej kontrahentów , żeby sprawdzać czy jest wypłacalna i terminowa ???

7 - bradzo serdecznie przepraszam Trini za to , że jestem normalny - powinienem natychmist pojechać do niej ( po nawiązaniu pierwszego kontaktu) , podpisać umowę ( wcześniej dając jej namiary na moich znajomych , którzy opisaliby mnie w samych superlatywach) , wziąć zaliczkę i oczywiście 7 października ( bo robota zaczyna się 8) wyłączyć telefon i udawac , ze umarłem - tak jak normalny fachowiec ..

pozdrawiam serdecznie

Dla mnie słowo więcej warte niż pieniądze, nie lubię jak ktoś z gęby robi cholewę a ze mnie debila który sobie wszystko zaplanuje a potem musi zaczynać od nowa.

Jakie były powody mnie to nie interesuje.

Interesuje mnie natomiast słowność kogoś z kim zawieram umowę choćby na gębę (również się liczy, a i tu sytuacja wyjątkowa bo jest w pewnym sensie na pismie) ale już mniejsza o to czy na pismie czy nie po sądach sie wlec nie będę bo ani czasu ani przyjemości z tego nie ma - a fachowców jest w bród i tylko się proszą, żeby dać im pracę. Klienta pod każdym względem nalezy szanować. Firma Adozet nie szanuje klienta już na wstepie, to co moze byc potem? 8)

I proszę forumowiczom nie zamydlac oczu normalnością, bo normalny człowiek dotrzymuje swoich zobowiązań, umawiając się z innym klientem np. na 1,5 tygodnia później :) Pozatym jak wół w moim opisie stoi od dawna, że wkrótce będę mieszkac w Legionowie, i co? Nagle Legionowo jest położone za daleko? Śmiechu warte.

Zła jestem bo nienawidzę jak ktoś robi ze mnie balona, dlatego przestrzegam innych.

pozdrawiam

a ja odpowiem po raz ostatni :

- jedyne nasze ustalenia były takie :

1 - termin prac u Trini to ósmy październik

2 - ja mam wolny termin na początku października

3 - potrafię wykonać to , co Trini przesłała mi w meilu ( zdjęcia)

i to wszystko !!!

zrezygnowałem z tego zlecenia 9.09.

i tyle , nie udowodnię , że nie jestem wielbłądem

p.s

"Firma Adozet nie szanuje klienta już na wstepie" - prosze dobierać słowa na przyszłość

[/b]

• 2 weeks później...

Witam moje prace mozna zobaczyc w wykonczonych przezemnie mieszkaniach.

Prowadzimy roboty wykończeniowy w zakresie:

-systemów suchej zabudowy gips-karton

-malowanie

-ukladanie paneli podlogowych

-bialy montaż

-ukladanie terakoty i glazury

-montaż okien i drzwi

-tapetowanie

-wykonujemy również male przeróbki elektryczne i

hydrauliczne

-posiadamy wlasny transport

-darmowe oględziny i wycena

Tel./fax (022)7623545

Tel.kom. 0669871791

[email protected]

Ehhh szkoda takiego fajnego wątku psuć sporami. Szukam ekipy do wykończnia wnętrz domku nowo budowanego (w tej chwili 'się ociepla poddasze'). Glazura, terakota, trochę zabudowy z GK, oświetlenie, malowanie ścian. Okolice Warszawy a termin to koniec października/listopad. Możecie kogoś polecić?

P.R.

Co prawda nie polecenie bo sam sie reklamuję :oops: ale może zainteresuje? zapraszam do obejrzenia moich poprzednich prac i zapoznania sie z oferta i cennikiem na http://www.mpcprojekt.waw.pl

O kontakt prosze na muratorze, mailem lub telefonicznie do mojej narzeczonej (698681909) która jest oczywiscie na bieżąco w sprawach firmy. Ja chwilowo nie mam telefonu, prawdopodobnie do środy.