marjucha 07.08.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Kłamstwo na mój temat. Wakacje rok temu. Znajoma podchodzi do mnie i szczerze mi współczuje, mówi że jakoś to będzie, że medycyna teraz takie postępy robi, ... Podobno miałem raka i wszyscy wokół to wiedzieli A ja po prostu miałem trochę stresów, dodatkowo byłem na diecie i za dużo schudłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.08.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Kłamstwo na mój temat. Wakacje rok temu. Znajoma podchodzi do mnie i szczerze mi współczuje, mówi że jakoś to będzie, że medycyna teraz takie postępy robi, ... Podobno miałem raka i wszyscy wokół to wiedzieli A ja po prostu miałem trochę stresów, dodatkowo byłem na diecie i za dużo schudłem a wiesz ze miałem podobnie.. tez byłem na dość ostrej diecie... i pewnego dnia pyta sie mnie koleżanka w pracy: " -czy to już poważnie zaawansowane? pytam - co? - no twoja choroba? pytam - jaka choroba? on na to - spokojnie, i tak wszyscy wiedzą, no bo przecież bez powodu nie chudniesz :D:D" nie dowiedziałem się na jaką 'cierpiałem' chorobę ale widać musiała nie być groźna bo do dziś żyję, w raczej dobrym stanie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 07.08.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 kiedyś jechałem do swojej dziewczyny. już niedaleko jej domu miałem czołówkę z tirem. na szczęście "pocałowaliśmy" się na małej prędkości. udało mi się wyjść przez boczną szybę. czoło rozbite o przednią szybę i potłuczone żebra. karetka, szpital. zbiegowisko się zrobiło. ktoś mnie rozpoznał i zadzwonił do mojej lubej. na miejsce przyszedł niedoszły teść. auto ludziska zepchnęli na pobocze bo ruch blokowało. teściu wyciągnął panel radiowy żeby mi nie buchnęli. wizyta w szpitalu trwała 1 dzień. w sumie nic się nie stało. ale później się dowiedziłem, że miałem dziurę w głowie na dwa palce. ktoś słyszał, że mi mózg wypłynął. ponoć zostawiłem nażeczoną w ciąży a sam przeniosłem się do krainy wiecznych łowów. ktoś inny mówił że żonę z dzieckiem zostawiłem samych na świecie. i na koniec jeszcze własny teść mi radio ukradł. śmiałem się szczerze...czego to ludzie nie wymyślą hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.08.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Taki teść to skarb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 07.08.2007 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 i na koniec jeszcze własny teść mi radio ukradł. śmiałem się szczerze...czego to ludzie nie wymyślą hehe. No proszę jaki zaradny teściunio A swoją drogą dobrze, że tylko się cmokneliście z tym tirem a nie poszliście w głębsze doznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 07.08.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 2 lata temu, jak rozpoczynałam pracę w mojej obecnej firmie, pani z księgowości rozpuściła plotkę, że jestem kochanką dyrektora Plotka, żyła 2 tygodnie. Potem pani z księgowości wymyśliła, że "upchnął" mnie w firmie mój przyszły teść (dawny, dawny członek Rady Nadzorczej) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 08.08.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Najgłupsza plotka jaka była na mój (nasz) temat. Braliśmy z mężem ślub kościelny w Jerozolimie - bo tam akurat mieszkaliśmy. A, że mąż przebywał tam służbowo na placówce to w jego firmie poszła plotka, że bierze ślub w synagodze z miejscową żydówką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 08.08.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 O mnie niektórzy notorycznie rozpuszczają plotki, że jestem bardzo inteligentny. I jak tu żyć w takim kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 O mnie niektórzy notorycznie rozpuszczają plotki, że jestem bardzo inteligentny. I jak tu żyć w takim kraju.Potwierdzam ,ze to tylko plotki . ps.Tak mialo byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 08.08.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 To twój dom, ten na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.08.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Froszka, jesteś piękna i mądra. Widziałem, słyszałem. A przy okazji, mam pół hektara chwastów do skoszenia wokół komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.08.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Froszka, jesteś piękna i mądra. Widziałem, słyszałem. A przy okazji, mam pół hektara chwastów do skoszenia wokół komturii Tomku.. jak rozumiem że starszeństwo daje pewne przywileje... ale Froschka najpierw zadeklarowała się pokosić u mnie :D :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.08.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Oooo co to to nie, Froszka najpierw kosi u mnie Już nawet koleżanki do basenu sobie zaprosiła http://images20.fotosik.pl/368/4e602cf6b3d07954med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts